הכי כייף להכין עם הילדים נקניק שוקולד משודרג

נקניק שוקולד איטלקי, כמו של פעם, עם שדרוג קל של עוגיות לוטוס בטעם קרמל. זהו אחד הקינוחים הקלים להכנה, ואחד כזה שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש כל פעם שמתחשק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

שימון

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
  2. מוסיפים קרם קוקוס (או שמנת מתוקה) ומערבבים.
  3. מגרים קליפה מ1/3 תפוז ושוברים את העוגיות.
  4. מוסיפים קליפת תפוז ועוגיות ומערבבים היטב.
  5. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה או למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
  6. מניחים נייר אפייה על יריעת רדיד אלומיניום ומשמנים במעט תרסיס שמן.
  7. יוצקים את תערובת השוקולד, עוטפים ומגלגלים לנקניק בעובי 4 ס”מ.
  8. מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
  9. מוציאים את הנקניק 15-10 דקות לפני הפריסה, על מנת להקל על החיתוך.
  10. חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומגישים. אם הנקניק לא נחתך בקלות, ממתינים עוד כ-5 דקות ואז פורסים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 37.0 קק״ל 1109.0 קק״ל
פחמימות 5.0 גרם 148.7 גרם
שומן 1.6 גרם 49.0 גרם
נתרן 0.8 מ״ג 24.0 מ״ג
חלבון 0.5 גרם 15.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.4 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 33.0 גרם
כולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
סידן 4.5 מ״ג 136.2 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 13.8 מ״ג
אשלגן 41.6 מ״ג 1248.0 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody