
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
-
1 חציל בינוניחתוך לפרוסות
-
2 כפות שמן קנולהלטיגון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 עגבנייה בינונית
-
1 חופן כוסברה
-
2 ביצים קשות Lפרוסות לעיגולים
הגשה
-
2 ג’בטה – לחם איטלקי בינוניותחצויות לאורך
אופן הכנה
- מכינים את החצילים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את החצילים עד שהם מזהיבים יפה. מתבלים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את המלפפון, העגבנייה והכוסברה.
- מרכיבים את הכריך: מורחים על תחתית הג’בטה טחינה ועמבה, מסדרים מעל את פרוסות החציל וביצה קשה, עורמים מעל כמות נדיבה של סלט קצוץ, ומזלפים עוד קצת טחינה ועמבה. סוגרים עם החלק העליון של הג’בטה, ומכניסים את הכריך לתוך סנו סושי - שקית אוכל מנייר.
מזלפים קצת טחינה ועמבה. צילום: אפיק גבאי סוגרים עם החלק העליון של הג’בטה. צילום: אפיק גבאי כריך סביח. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
565.8
קק״ל
1131.6
קק״ל
פחמימות
78.1
גרם
156.2
גרם
שומן
18.6
גרם
37.2
גרם
נתרן
1299.5
מ״ג
2599.0
מ״ג
חלבון
25.5
גרם
51.0
גרם
סיבים תזונתיים
7.6
גרם
15.2
גרם
שומן רווי
0.7
גרם
1.4
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
38.9
מ״ג
77.7
מ״ג
ברזל
1.8
מ״ג
3.7
מ״ג
אשלגן
768.1
מ״ג
1536.1
מ״ג
אבץ
1.7
מ״ג
3.3
מ״ג
קטגוריות
- אוכל עיראקי
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת שבת בבוקר
- בראנץ'
- המתכונים הפייבוריטים
- יום העצמאות
- כריכים
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכוני חגים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לשבת
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים קלים
- סנו-סושי
- צמחוני
- תפוחי אדמה
תגובות (0)