הכריך הכי ישראלי שיש: כריך סביח

כריך סביח זה השילוב הקלאסי של בוקר וצהריים, כל הדברים שאנחנו אוהבים בכריך אחד. שלושה שלבים פשוטים וכמה דקות ויש לכם את הכריך שיגרום לכולם ללקק את האצבעות
כריך סביח זה השילוב הקלאסי של בוקר וצהריים, כל הדברים שאנחנו אוהבים בכריך אחד. שלושה שלבים פשוטים וכמה דקות ויש לכם את הכריך שיגרום לכולם ללקק את האצבעות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    566
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 565.8 קק״ל 1131.6 קק״ל
    פחמימות 78.1 גרם 156.2 גרם
    שומן 18.6 גרם 37.2 גרם
    נתרן 1299.5 מ״ג 2599.0 מ״ג
    חלבון 25.5 גרם 51.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 77.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 768.1 מ״ג 1536.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    566
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 565.8 קק״ל 1131.6 קק״ל
    פחמימות 78.1 גרם 156.2 גרם
    שומן 18.6 גרם 37.2 גרם
    נתרן 1299.5 מ״ג 2599.0 מ״ג
    חלבון 25.5 גרם 51.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 77.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 768.1 מ״ג 1536.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את החצילים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את החצילים עד שהם מזהיבים יפה. מתבלים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  2. מערבבים בקערה את המלפפון, העגבנייה והכוסברה.
  3. מרכיבים את הכריך: מורחים על תחתית הג’בטה טחינה ועמבה, מסדרים מעל את פרוסות החציל וביצה קשה, עורמים מעל כמות נדיבה של סלט קצוץ, ומזלפים עוד קצת טחינה ועמבה. סוגרים עם החלק העליון של הג’בטה, ומכניסים את הכריך לתוך סנו סושי - שקיות אוכל מנייר.
    מזלפים קצת טחינה ועמבה. צילום: שני הלוי
    מזלפים קצת טחינה ועמבה. צילום: אפיק גבאי
    סוגרים עם החלק העליון של הג'בטה. צילום: שני הלוי
    סוגרים עם החלק העליון של הג’בטה. צילום: אפיק גבאי

    כריך סביח. צילום: שני הלוי
    כריך סביח. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
הכריך הכי ישראלי שיש: כריך סביח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות