מתכון להמבורגר “פלאוון” בסגנון פיליפיני

לא צריך לטוס עד לפיליפינים כדי לאכול המבורגר "פלאוון". קבלו מתכון להמבורגר מושחת בסגנון פיליפיני: קציצת בקר עסיסית בשילוב של פרוסות אננס, איולי חרדל ופצ׳נטה טלה
לא צריך לטוס עד לפיליפינים כדי לאכול המבורגר "פלאוון". קבלו מתכון להמבורגר מושחת בסגנון פיליפיני: קציצת בקר עסיסית בשילוב של פרוסות אננס, איולי חרדל ופצ׳נטה טלה
  • אילן פנחס
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1974
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1974.3 קק״ל 3948.6 קק״ל
    פחמימות 32.2 גרם 64.3 גרם
    שומן 95.9 גרם 191.8 גרם
    נתרן 4085.0 מ״ג 8170.1 מ״ג
    חלבון 118.0 גרם 235.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 30.7 גרם 61.4 גרם
    כולסטרול 351.2 מ״ג 702.4 מ״ג
    סידן 93.6 מ״ג 187.3 מ״ג
    ברזל 8.4 מ״ג 16.8 מ״ג
    אשלגן 962.0 מ״ג 1924.0 מ״ג
    אבץ 887.0 מ״ג 1774.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1974
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1974.3 קק״ל 3948.6 קק״ל
    פחמימות 32.2 גרם 64.3 גרם
    שומן 95.9 גרם 191.8 גרם
    נתרן 4085.0 מ״ג 8170.1 מ״ג
    חלבון 118.0 גרם 235.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 30.7 גרם 61.4 גרם
    כולסטרול 351.2 מ״ג 702.4 מ״ג
    סידן 93.6 מ״ג 187.3 מ״ג
    ברזל 8.4 מ״ג 16.8 מ״ג
    אשלגן 962.0 מ״ג 1924.0 מ״ג
    אבץ 887.0 מ״ג 1774.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
אילן פנחס
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

איולי חרדל

הרכבה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: טוחנים טחינה דקה את שלושת סוגי הבשר (אפשר גם לבקש מהקצב שיטחן עבורנו).
  2. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים של ההמבורגר.
  3. מערבבים יחד אבל לא לשים חזק מדי את הבשר, אלא מערבבים עד שהמסה אחידה.
  4. יוצרים 4 קציצות המבורגר ושומרים בקירור.
  5. מחממים מחבת או משטח צליה וצורבים את הפנצ’טה ופרוסות האננס.
  6. מכינים איולי חרדל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים ושומרים בצד.
  7. צולים את קציצות הבשר כ-2 דקות מכל צד עד למידת עשייה מדיום.
  8. מרכיבים את ההמבורגר: מעל בסיס הלחמניה מורחים איולי חרדל, מוסיפים מעל את הארוגולה, מלפפון חמוץ, בורגוס.
  9. מוסיפים מעל את הקציצה הצרובה, מעליה מניחים את הפנצ’טה טלה הצרובה, מעל מניחים את האננס הצרוב מעליו מזלפים צ’ילי מתוק וסרירצ’ה טבסקו.
  10. סוגרים את הלחמנייה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון להמבורגר “פלאוון” בסגנון פיליפיני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    שרה פורטמן

    המבורגר בכל צורה תמיד טוב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות