איך מכינים פלפלים קלויים הכי טעימים שיש?

אחרי שתכינו ככה את הפלפלים הקלויים שלכם, אין דרך חזרה! מוכנים? המתכון המושלם עם טריק סודי שעושה את כל ההבדל. מתכון שהוא באמת מנצח!
אחרי שתכינו ככה את הפלפלים הקלויים שלכם, אין דרך חזרה! מוכנים? המתכון המושלם עם טריק סודי שעושה את כל ההבדל. מתכון שהוא באמת מנצח!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
50 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.3 קק״ל 403.9 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 4.6 גרם
    שומן 1.7 גרם 10.2 גרם
    נתרן 451.9 מ״ג 2711.7 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 0.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.0 מ״ג 77.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 390.4 מ״ג 2342.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.3 קק״ל 403.9 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 4.6 גרם
    שומן 1.7 גרם 10.2 גרם
    נתרן 451.9 מ״ג 2711.7 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 0.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.0 מ״ג 77.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 390.4 מ״ג 2342.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

המתכון לסלט הפלפלים הקלויים המשגע של מלי של הוא אחד מתוך שלושים המתכונים בספר המתכונים “מבשלים ביחד”.

לאור הפגיעה הקשה בתוצרת החקלאית בדרום, FOODY בשיתוף דפוס בארי הפיקו ספר מתכונים ממטבחם הפרטי של חקלאי העוטף, כל המתכונים בספר בנויים מחומרי גלם של גידולי העוטף.

הספר מודפס בדפוס בארי שהוא מרכז הפרנסה העיקרי של הקיבוץ ומאות עובדים מהדרום בשדרות ונתיבות.

הספר זמין לרכישה בחנות פודי ובפריסה ארצית בסניפי צומת ספרים. לרכישה כמתנה לעובדים, לקוחות וספקים ניתן ליצור עמנו קשר בטלפון 052-3233484.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
מלי זיידמן
X

50 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מניחים את הפלפלים ומכניסים לתנור.
  3. צולים את הפלפלים היטב במשך כ-30 דקות ואז הופכים אותם וצולים 30 דקות נוספות. הפלפל צריך להיות רך וקליפתו שחורה

    פלפלים קלויים567
    פלפלים קלויים נחים אחרי צלייה

  4. מוציאים את הפלפלים ישירות לשקית ניילון (שקית סופר תהיה מצוינת לתפקיד זה) וקושרים את השקית. את השקית מניחים על צלחת (כדי שאם יטפטפו נוזלים, הם לא יכתימו לכם את השיש) ונותנים להם לנוח לפחות שעתיים. הטריק הזה יקל מאוד על קילוף הפלפלים, ומאוד מומלץ ליישמו.
  5. מוציאים את הפלפלים מהשקית ומקלפים בקלות, נפתרים מהגרעינים ומהעוקץ.
  6. קורעים את הפלפלים עם היד לגודל הרצוי ומניחים בקערת פיירקס. מוזגים שמן זית, חומץ בן יין (או חומץ רגיל), מפזרים מלח גס ואת פרוסות השום.
  7. משהים במקרר לספיגת טעמים, ואז אוכלים עם לחם וטחינה, או לחם וגבינה ומתענגים!

    פלפלים קלויים 2
    פלפלים קלויים מעולים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים פלפלים קלויים הכי טעימים שיש?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (48)

Avatar

    Avatar
    Moshe Matalon

    הבעיה היחידה במתכון הוא ששמן זית קופא במקרר מה עושים????

      Avatar
      מערכת Foody

      היי משה, מוציאים מחוץ למקרר לפני הגשה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות