קרין גורן מציגה את הפאי המושלם: פאי שוקולד בהשראת מילקי

מחפשים משהו מתוק שלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תבנית טארט 24 ס"מ

בסיס (ללא אפייה)

ציפוי

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.
  2. מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר וטורפים עד לאיחוד.
  3. מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.
  4. מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.

    פאי שוקולד מילקי (צילוים: שניר גואטה)
    פאי שוקולד מילקי (צילוים: שניר גואטה)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1916.0 קק״ל 1916.0 קק״ל
פחמימות 119.6 גרם 119.6 גרם
שומן 133.3 גרם 133.3 גרם
נתרן 323.8 מ״ג 323.8 מ״ג
חלבון 39.8 גרם 39.8 גרם
סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
שומן רווי 63.1 גרם 63.1 גרם
כולסטרול 274.0 מ״ג 274.0 מ״ג
סידן 675.6 מ״ג 675.6 מ״ג
ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
אשלגן 1557.6 מ״ג 1557.6 מ״ג
אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    Mor David

    ין אמרה שמנת מתוקה ואבקת סוכר אצלכם יש עוד תוספות

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה. המתכון תוקן. לקצפת: מיכל שמנת מתוקה ו-2 כפות אבקת סוכר.

    Avatar
    נעמה פרידמן

    איזה מהמם אני ינסה בבית!

      Avatar
      Foody Foody

      כיף לשמוע! בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody