קרין גורן מציגה את הפאי המושלם: פאי שוקולד בהשראת מילקי

מחפשים משהו מתוק שלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
מחפשים משהו מתוק שלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1916
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1916.0 קק״ל 1916.0 קק״ל
    פחמימות 125.0 גרם 125.0 גרם
    שומן 133.3 גרם 133.3 גרם
    נתרן 323.8 מ״ג 323.8 מ״ג
    חלבון 39.8 גרם 39.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 63.1 גרם 63.1 גרם
    כולסטרול 274.0 מ״ג 274.0 מ״ג
    סידן 675.6 מ״ג 675.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 1557.6 מ״ג 1557.6 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1916
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1916.0 קק״ל 1916.0 קק״ל
    פחמימות 125.0 גרם 125.0 גרם
    שומן 133.3 גרם 133.3 גרם
    נתרן 323.8 מ״ג 323.8 מ״ג
    חלבון 39.8 גרם 39.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 63.1 גרם 63.1 גרם
    כולסטרול 274.0 מ״ג 274.0 מ״ג
    סידן 675.6 מ״ג 675.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 1557.6 מ״ג 1557.6 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
קרין גורן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס (ללא אפייה)

מלית

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.
  2. מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר וטורפים עד לאיחוד.
  3. מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.
  4. מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.

    פאי שוקולד מילקי (צילוים: שניר גואטה)
    פאי שוקולד מילקי (צילוים: שניר גואטה)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מציגה את הפאי המושלם: פאי שוקולד בהשראת מילקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    צביה כחלני לנדסקרון

    לא רשום בשום מקום בכמויות של המילוי ממרח קינדר ובאופן ההכנה הוא מופיע פתאום מה הכמויות והאם חייב ממרח קינדר

      Avatar
      מערכת Foody

      היי צביה, אין חובה להשתמש בממרח והמתכון יתוקן. תודה על תשומת הלב

    Avatar
    Mor David

    ין אמרה שמנת מתוקה ואבקת סוכר אצלכם יש עוד תוספות

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה. המתכון תוקן. לקצפת: מיכל שמנת מתוקה ו-2 כפות אבקת סוכר.

    Avatar
    נעמה פרידמן

    איזה מהמם אני ינסה בבית!

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לשמוע! בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות