הפרנץ’ טוסט המושחת והמושלם שאי פעם תטעמו!

יש לכם דודא לפרנץ' טוסט? אז אתם חייבים להכיר את המתכון הזה! הכי מספק את כל החשקים ובדיוק מה שרוצים לטעום כשאומרים "פרנץ' טוסט מושחת והכי טעים בעולם"
יש לכם דודא לפרנץ' טוסט? אז אתם חייבים להכיר את המתכון הזה! הכי מספק את כל החשקים ובדיוק מה שרוצים לטעום כשאומרים "פרנץ' טוסט מושחת והכי טעים בעולם"
  • רום מילשטיין
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    870
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 869.7 קק״ל 2609.1 קק״ל
    פחמימות 53.6 גרם 160.7 גרם
    שומן 43.9 גרם 131.6 גרם
    נתרן 153.9 מ״ג 461.6 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 30.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 25.8 גרם 77.4 גרם
    כולסטרול 250.7 מ״ג 752.1 מ״ג
    סידן 78.1 מ״ג 234.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 175.2 מ״ג 525.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    870
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 869.7 קק״ל 2609.1 קק״ל
    פחמימות 53.6 גרם 160.7 גרם
    שומן 43.9 גרם 131.6 גרם
    נתרן 153.9 מ״ג 461.6 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 30.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 25.8 גרם 77.4 גרם
    כולסטרול 250.7 מ״ג 752.1 מ״ג
    סידן 78.1 מ״ג 234.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 175.2 מ״ג 525.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחם


אופן הכנה

  1. חותכים חלה מאתמול לפרוסות עבות ושוות ומורידים את הקשה כך שיהיו לנו קוביות יפות ושמנמנות.
  2. בקערה טורפים את הביצה ומוסיפים את הרוויון, החלב, תמצית הוניל והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מכניסים כל קוביית לחם בתורה אל הבלילה ונותנים לה לספוג קצת מתערובת הביצים. מוציאים ובעזרת הידיים מסירים את שאריות הבלילה מהצדדים.
  4. בצלחת שמים כוס אבקת סוכר ומניחים כל פרוסה בתורה בצלחת אבקת הסוכר ומצפים היטב מכל הצדדים - השלב הזה מאוד חשוב כי הוא יוצר שכבה קריספית מאין כמותה בטיגון.
  5. מחממים במחבת חמאה על להבה הנמוכה ביותר ומכניסים את קוביות הלחם לטיגון איטי, סבלנות זה משתלם, אנחנו רוצים לקבל תוצאה של קוביית לחם קריספית ועשויה מבפנים וזה דורש סבלנות.
  6. בינתיים מכינים את ריבת פירות היער שלנו (כמובן שניתן לקצר את התהליך ולהגיש עם ריבת פירות יער מוכנה מראש) - בסיר קטן שמים את תוכן שקית פירות היער הקפואים, מוסיפים 0.5 כוס סוכר ומבשלים על אש קטנה - ממש כמו שעושים ריבה. כשמוכנה - מורידים מהאש ומניחים בצד.
  7. לאחר שהקוביות שחומות ויפות מ-2 הצדדים מוציאים לצלחת, מפדרים במעט אבקת סוכר, מוסיפים בצד כף שמנת חמוצה וכף מריבת פירות היער שהכנו, מפזרים כמה אוכמניות טריות מעל ומגישים.
  8. אמא’לה! זה הכי טעים בעולם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפרנץ’ טוסט המושחת והמושלם שאי פעם תטעמו!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות