הקוקוס עושה זאת בשנית – קרמשניט עם קרם קוקוס

קרמשניט קרם קוקוס. טעימה ורכה, קרמשניט היא עוגה אוסטרית שהכינו לבני המלוכה, אז למה שלא תרגישו כמו מלכות ומלכים ותכינו לכם את העוגה הנפלאה הזו?
קרמשניט קרם קוקוס. טעימה ורכה, קרמשניט היא עוגה אוסטרית שהכינו לבני המלוכה, אז למה שלא תרגישו כמו מלכות ומלכים ותכינו לכם את העוגה הנפלאה הזו?
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    161
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.9 קק״ל 2413.3 קק״ל
    פחמימות 13.5 גרם 201.9 גרם
    שומן 10.9 גרם 162.9 גרם
    נתרן 7.0 מ״ג 104.5 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 20.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 129.4 גרם
    כולסטרול 40.5 מ״ג 607.6 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 74.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 92.0 מ״ג 1380.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    161
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.9 קק״ל 2413.3 קק״ל
    פחמימות 13.5 גרם 201.9 גרם
    שומן 10.9 גרם 162.9 גרם
    נתרן 7.0 מ״ג 104.5 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 20.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 129.4 גרם
    כולסטרול 40.5 מ״ג 607.6 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 74.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 92.0 מ״ג 1380.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר/קלחת שמים את קרם הקוקוס והסוכר ומביאים לרתיחה.
  2. בקערה שמים חלמונים וקורנפלור וטורפים לאיחוד. לתוך קערת החלמונים שופכים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את קרם הקוקוס שרתח. כשמתקבלת בלילה אחידה מעבירים חזרה לסיר וטורפים ללא הפסקה על אש בינונית עד לקבלת קרם סמיך.
  3. מסירים מהאש ומעבירים את הקרם לקערה נקייה, מצמידים ניילון נצמד על הקרם על מנת למנוע קרום ומכניסים לקירור של מינימום 4 שעות. אפשר להכין לילה לפני.
  4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
  5. בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את בצק העלים.
  6. בבצק אחד מחוררים נקבים בעזרת מזלג ובבצק השני מסמנים ריבועים. מכניסים לאפייה של 25 דקות או עד להזהבה.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
  8. לאחר קירור הקרם טורפים בעזרת מטרפה עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
  9. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ורכה ומקפלים לתוך קרם הקוקוס.
  10. מניחים את הדף המחורר של בצק העלים, שמים מעל את הקרם ומעל את בצק העלים שמחולק לריבועים, מפזרים אבקת סוכר ושומרים בקירור.

    קרמשניט קרם קוקוס
    קרמשניט קרם קוקוס. צילום: אביה מלכא

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רחל בלום

    אולי אפשר גם במקום השמנת עוד קרם קוקוס – כי עדיף פרווה ולא רוצה שמנת צימחית

      Avatar
      מערכת Foody

      הי רחל, אפשר בהחלט, תנסי וספרי לנו איך יצא

קטגוריות

אביזרים

טכניקות