ויקום המלפפון ויכה את הסלט: סלט מלפפונים חריף – הצגה!

מתכננים ארוחה אסייתית? אתם חייבים להוסיף את הסלט הזה לתפריט! סלט מלפפונים חריף מתובל בסויה, שמן שומשום ואבקת אפונת וואסאבי
מתכננים ארוחה אסייתית? אתם חייבים להוסיף את הסלט הזה לתפריט! סלט מלפפונים חריף מתובל בסויה, שמן שומשום ואבקת אפונת וואסאבי
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.4 קק״ל 197.8 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן 3.1 גרם 12.3 גרם
    נתרן 249.3 מ״ג 997.1 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 4.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 12.0 מ״ג 47.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.4 קק״ל 197.8 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן 3.1 גרם 12.3 גרם
    נתרן 249.3 מ״ג 997.1 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 4.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 12.0 מ״ג 47.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. פורסים מלפפונים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ.
  2. מסדרים את פרוסות המלפפונים בצלחת צרה ומאורכת (של הגשת זיתים).
  3. מערבבים בקערית סויה, שמן שומשום, חומץ, סוכר וצ’ילי. יוצקים על המלפפונים.
  4. כותשים בעלי ומכתש אפונת ווסאבי לאבקה. מפזרים את האבקה מעל המלפפונים יחד עם השומשום ומתבלים במלח ופלפל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ויקום המלפפון ויכה את הסלט: סלט מלפפונים חריף – הצגה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות