זודלס – נודלס מזוקיני ברוטב רוזה וזיתים שחורים

זודלס הוא למעשה חיבור בין המילים זוקיני ונודלס והגרסא נטולת הגלוטן לפסטה. קבלו מתכון לזודלס ברוטב רוזה וזיתים שחורים. מנה צבעונית, בריאה ומאוד טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הזודלס: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הספגטי בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה.
  2. הכניסו את הזוקיני לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על הזוקיני. בחרו באפשרות GO. עם הסיום הוציאו את שאריות הזוקיני מדיסק החיתוך, רוקנו את קערת האיסוף ושימו בצלחת.
  3. מכינים את הרוטב: החליפו את הספירולייזר במעבד המזון ומקמו על הבסיס. הוסיפו את השמנת או קרם הקוקוס עם הפסאטה ורסק העגבניות והפעילו ב PULSE עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. מוסיפים את הזיתים ומערבבים בשני פולסים קצרים בכדי שהזיתים יטחנו גס.
  5. מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים את שיני השום. כאשר ריח השום מדגדג את האף מוסיפים את הרוטב הטחון מקערת מעבד המזון ומצמצמים אותו על אש חזקה למשך כמה דקות תוך כדי ערבוב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  6. מכניסים את הזודלס לרוטב ומקפיצים אותם יחד עד שהזודלס מצופים ברוטב.
  7. מבשלים למשך 3 דקות (כדי לרכך מעט את הזודלס) ומערבבים קלות.
  8. מפזרים מעט פרמז’ן מעל הזודלס ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 175.3 קק״ל 701.3 קק״ל
פחמימות 10.0 גרם 40.1 גרם
שומן 12.2 גרם 48.7 גרם
נתרן 389.7 מ״ג 1558.8 מ״ג
חלבון 7.8 גרם 31.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרם
שומן רווי 6.6 גרם 26.6 גרם
כולסטרול 35.7 מ״ג 142.8 מ״ג
סידן 155.2 מ״ג 620.8 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
אשלגן 434.1 מ״ג 1736.6 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody