
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
2 זוקיני ירוק בינונייםקשים לזודלס
-
250 מ"ל שמנת לבישול 15%
-
1/4 כוס זיתים שחוריםמגולענים
-
1/2 כוס פאסאטה עגבניות(עגבניות מרוסקות)
-
1 כף רסק עגבניות
-
2 שיני שום
-
1 קורט מלח דק
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגורר
אופן הכנה
- מכינים את הזודלס: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הספגטי בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה.
- הכניסו את הזוקיני לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על הזוקיני. בחרו באפשרות GO. עם הסיום הוציאו את שאריות הזוקיני מדיסק החיתוך, רוקנו את קערת האיסוף ושימו בצלחת.
- מכינים את הרוטב: החליפו את הספירולייזר במעבד המזון ומקמו על הבסיס. הוסיפו את השמנת או קרם הקוקוס עם הפסאטה ורסק העגבניות והפעילו ב PULSE עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את הזיתים ומערבבים בשני פולסים קצרים בכדי שהזיתים יטחנו גס.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים את שיני השום. כאשר ריח השום מדגדג את האף מוסיפים את הרוטב הטחון מקערת מעבד המזון ומצמצמים אותו על אש חזקה למשך כמה דקות תוך כדי ערבוב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
- מכניסים את הזודלס לרוטב ומקפיצים אותם יחד עד שהזודלס מצופים ברוטב.
- מבשלים למשך 3 דקות (כדי לרכך מעט את הזודלס) ומערבבים קלות.
- מפזרים מעט פרמז’ן מעל הזודלס ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
175.1
קק״ל
700.4
קק״ל
פחמימות
10.4
גרם
41.4
גרם
שומן
12.4
גרם
49.6
גרם
נתרן
391.1
מ״ג
1564.4
מ״ג
חלבון
5.9
גרם
23.4
גרם
סיבים תזונתיים
2.1
גרם
8.2
גרם
שומן רווי
6.6
גרם
26.6
גרם
כולסטרול
35.7
מ״ג
142.8
מ״ג
סידן
154.7
מ״ג
618.8
מ״ג
ברזל
1.1
מ״ג
4.2
מ״ג
אשלגן
419.6
מ״ג
1678.5
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
2.3
מ״ג
תגובות (0)