-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 424.6 קק״ל 424.6 קק״לפחמימות 23.2 גרם 23.2 גרםשומן 3.2 גרם 3.2 גרםנתרן 12008.1 מ״ג 12008.1 מ״גחלבון 61.8 גרם 61.8 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 0.6 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״גסידן 132.8 מ״ג 132.8 מ״גברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 2176.2 מ״ג 2176.2 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות425
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 424.6 קק״ל 424.6 קק״לפחמימות 23.2 גרם 23.2 גרםשומן 3.2 גרם 3.2 גרםנתרן 12008.1 מ״ג 12008.1 מ״גחלבון 61.8 גרם 61.8 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 0.6 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״גסידן 132.8 מ״ג 132.8 מ״גברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 2176.2 מ״ג 2176.2 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 425 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 פילה דג לבןנקי מעצמות
-
1/2 ראש ברוקולימופרד לתפרחות
-
1/4 ראש כרוביתמופרד לתפרחות
-
1 לימון בינוניפרוס דק
-
3 כפות יין לבן יבש
-
1 כפית חמאה רכה
-
1 כף מלח גס
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מרתיחים סיר מים עם כף מלח גס. חולטים את תפרחות הברוקולי והכרובית כ-2 דקות ומעבירים לקערה עם מי קרח.
- מסדרים על תבנית תנור נייר אפייה, עליו את הברוקולי והכרובית ומתבלים במלח דק ופלפל שחור.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מניחים על הירקות את פילה הדג כשהעור כלפי מטה ומתבלים את בשר הדג במלח ופלפל.
- מעל בשר הדג מסדרים את פרוסות הלימון ומוסיפים את החמאה.
- מניחים מעל עוד נייר אפייה ומהדקים את הקצוות של שני הניירות בכל ההיקף על מנת ליצור מעין מעטפה, דואגים להשאיר פתח קטן שאותו לא מהדקים (איפה שבא לכם), מוסיפים את היין הלבן ואז מהדקים טוב-טוב!
- מכניסים את המעטפה לתנור שחומם מראש לכ-10 דקות.
- מוציאים בזהירות מהתנור ועושים חור בחלק העליון של הנייר (הזהרו מהאדים שבוקעים).
אופן הכנה
- מרתיחים סיר מים עם כף מלח גס. חולטים את תפרחות הברוקולי והכרובית כ-2 דקות ומעבירים לקערה עם מי קרח.
- מסדרים על תבנית תנור נייר אפייה, עליו את הברוקולי והכרובית ומתבלים במלח דק ופלפל שחור.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מניחים על הירקות את פילה הדג כשהעור כלפי מטה ומתבלים את בשר הדג במלח ופלפל.
- מעל בשר הדג מסדרים את פרוסות הלימון ומוסיפים את החמאה.
- מניחים מעל עוד נייר אפייה ומהדקים את הקצוות של שני הניירות בכל ההיקף על מנת ליצור מעין מעטפה, דואגים להשאיר פתח קטן שאותו לא מהדקים (איפה שבא לכם), מוסיפים את היין הלבן ואז מהדקים טוב-טוב!
- מכניסים את המעטפה לתנור שחומם מראש לכ-10 דקות.
- מוציאים בזהירות מהתנור ועושים חור בחלק העליון של הנייר (הזהרו מהאדים שבוקעים).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן