רקע הנמל מעודכן

כמו ביצת הפתעה – קישואים עגולים ממולאים בקינואה

צלחת צבעונית ומשמחת של קישואים עגלגלים ממולאים שהם קצת כמו ביצת הפתעה מלאה בכל טוב. ומה כייף? זו מנה טבעונית, מזינה, עם קינואה, גזרים צבעוניים ומלא ירוקים
צלחת צבעונית ומשמחת של קישואים עגלגלים ממולאים שהם קצת כמו ביצת הפתעה מלאה בכל טוב. ומה כייף? זו מנה טבעונית, מזינה, עם קינואה, גזרים צבעוניים ומלא ירוקים
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.8 קק״ל 3081.2 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 331.5 גרם
    שומן 13.8 גרם 165.8 גרם
    נתרן 681.2 מ״ג 8173.9 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 63.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 49.1 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 21.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 86.6 מ״ג 1039.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 35.3 מ״ג
    אשלגן 534.2 מ״ג 6410.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.8 קק״ל 3081.2 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 331.5 גרם
    שומן 13.8 גרם 165.8 גרם
    נתרן 681.2 מ״ג 8173.9 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 63.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 49.1 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 21.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 86.6 מ״ג 1039.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 35.3 מ״ג
    אשלגן 534.2 מ״ג 6410.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
נעמה פלד
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית הקינואה

קישואים


אופן הכנה

  1. מכינים את מלית הקינואה: בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצלים הקצוצים ואת הגזרים המגוררים עד לשקיפות. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים.
  2. מכניסים את הקינואה, ממליחים, מפלפלים, מערבבים. מוסיפים לסיר את המים או ציר ירקות ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהמים מתאדים.
  4. תנו לקינואה להתקרר מעט ובינתיים תקצצו את הפטרוזיליה, השמיר והנענע וערבבו בתערובת הקינואה. הוסיפו את הסילאן.
  5. מטפלים בקישואים: חותכים את כיפות הקישואים העגולים, מרוקנים את הקישואים בעזרת כף. בסיר מלא מים רותחים עם כפית מלח חולטים את הקישואים כמה דקות.
  6. ממקמים את הקישואים בתבנית עמוקה משומנת בשמן זית.
  7. בעזרת כף ממלאים את הקישואים בתערובת הקינואה ממש עד הסוף (הקינואה לא תתנפח יותר) ומכסים את הקישואים בכיפות שלהם.
  8. שופכים מעל הקישואים את העגבניות הקצוצות, אפשר כמובן לקצוץ עגבניות בעצמכם. מפזרים את שיני השום הקצוצות ומזרזפים את שמן הזית מעל.
  9. אופים בתנור בחומם מראש לחום של 170 מעלות כחצי שעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו ביצת הפתעה – קישואים עגולים ממולאים בקינואה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    נטע

    היי, אפשר להחליף את הבישול במקום התנור על הכיריים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נטע, כן, אפשר להמיר את האפייה בתנור בבישול על הכיריים, רק להשגיח על התבשיל שלא ישרף.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות