חגיגת החורף של שי-לי: מרק עגבניות צלויות עם קוביות חלומי פריכות

הגרסה המושלמת למרק עגבניות צלויות בתנור עם בצל ושום. בגירסה הזו, שי לי ליפא מוסיפה גם קוביות חלומי פריכות מושלמות שנותנות עוד מרקם והופכות את הביס לחלומי במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

ירקות צלויים

הגשה

אופן הכנה

  1. מכניסים את פלטת הגריל לתוך מכשיר הנינג’ה גריל וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית GRILL  מכוונים את הטמפרטורה לבינונית MEDIUM ,למשך זמן של 6 דקות.
  2. לוחצים על כפתור STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
  3. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את העגבניות הבצל והשום על פלטת הגריל. מפזרים מעליהם את התימין, הסוכר החום, המלח, הפלפל  והשמן סוגרים את המכסה
  4. לאחר 3 דקות פותחים בזהירות את המכסה והופכים את הירקות (מרטיבים מעט בנוזלים ובתבלינים שניגרו על הפלטה). סוגרים את המכסה והמשיכו בצלייה
  5. כאשר הצלייה מסתיימת, פותחים את המכסה ומוציאים את הירקות. את גבינת החלומי שומרים בצד.
  6. מסירים את קליפת השום ומעבירים את כל הירקות הצלויים (והנוזלים אם אפשר) לקנקן הבלנדר.
  7. מוסיפים את שיבולת השועל והמים. בוחרים בתוכניתSOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
  8. מוזגים לקערות ההגשה, ומפזרים מעל מגבינת החלומי והעירית הקצוצה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 141.7 קק״ל 708.5 קק״ל
פחמימות 19.2 גרם 95.9 גרם
שומן 4.7 גרם 23.4 גרם
נתרן 640.8 מ״ג 3204.2 מ״ג
חלבון 3.6 גרם 18.0 גרם
סיבים תזונתיים 4.1 גרם 20.6 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 66.6 מ״ג 333.2 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 5.8 מ״ג
אשלגן 726.1 מ״ג 3630.6 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody