חזה עוף ברוטב קארי צהוב, קרם קוקוס וירקות

בת חן דיאמנט, אלופת המטבח האסייתי (ולא רק) מכינה לכם ארוחת צהריים ב-20 דקות - חזה עוף ברוטב קארי צהוב עם קרם קוקוס קטיפתי וירקות קראנצ'יים
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אופן הכנה

  1. מתבלים את חזות העוף משני הצדדים בשמן זית, מלח ופלפל לבן.
  2. מחממים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית וצורבים את חזות העוף עד להשחמה טובה משני הצדדים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לצרוב כשבע דקות עד שהעוף מוכן, מוציאים את העוף לצלוחית.
  3. קוצצים דק את השום והג’ינג’ר. מפרקים את הברוקולי לתפרחות קטנות.
  4. מחממים שוב את המחבת שבה צלינו את העוף ומוסיפים שמן, מחית קארי, שום וג’ינג’ר ומטגנים כ-2-3 דקות עד שהטעמים נפתחים ומתחילים להריח את הקארי (השום והג’ינג’ר לא נחרכים).
  5. מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים כדקה עד אשר נוצרות בועות קטנות, מוסיפים מים, סויה, רוטב דגים וסוכר ומבשלים כ-2 דקות.
  6. מוסיפים את חזות העוף הצרובים, ברוקולי ושעועית (טריים, זו לא טעות) ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  7. מעטרים בטבעות צ’ילי חריף (אם רוצים) ומגישים עם קערת אורז לבן וחם ליד.

 

הפקה מסחרית עבור חברת מזרח מערב
מתכון וצילום: בת חן דיאמנט

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 471.4 קק״ל 2828.6 קק״ל
פחמימות 11.2 גרם 66.9 גרם
שומן 26.1 גרם 156.7 גרם
נתרן 1288.3 מ״ג 7729.7 מ״ג
חלבון 47.3 גרם 284.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.2 גרם
שומן רווי 16.3 גרם 97.6 גרם
כולסטרול 114.0 מ״ג 684.0 מ״ג
סידן 42.6 מ״ג 255.4 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 16.8 מ״ג
אשלגן 487.7 מ״ג 2926.3 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 11.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody