חטיף עם מעוף! תפוצ’יפס הום מייד משודרג

לאכול בבית ולהרגיש במסעדה, תפוצ'יפס הום מייד עם גרדת לימון ממש כמו בוויטרינה. מנת הגילטי פלז'ר האהובה בתוספת מטבל שמשדרג את כל הארוחה
לאכול בבית ולהרגיש במסעדה, תפוצ'יפס הום מייד עם גרדת לימון ממש כמו בוויטרינה. מנת הגילטי פלז'ר האהובה בתוספת מטבל שמשדרג את כל הארוחה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.5 קק״ל 1474.0 קק״ל
    פחמימות 72.5 גרם 289.8 גרם
    שומן 2.8 גרם 11.1 גרם
    נתרן 199.9 מ״ג 799.5 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 33.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 50.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 56.7 מ״ג 226.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.5 קק״ל 1474.0 קק״ל
    פחמימות 72.5 גרם 289.8 גרם
    שומן 2.8 גרם 11.1 גרם
    נתרן 199.9 מ״ג 799.5 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 33.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 50.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 56.7 מ״ג 226.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מטבל


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח למשך 15 דק, מסננים ומצננים.
  2. פורסים לקוביות את תפוחי האדמה, מחממים סיר פודי עם שמן ומטגנים.
  3. מוציאים את תפוחי האדמה מהשמן בזהירות ומפזרים קליפות לימון קצוצות דק מעל
    מערבבים את כל החומרים ומגישים את המטבל לצד תפוחי האדמה.

    תפוצ'יפס הום מייד משודרג. צילום: שניר גואטה.
    תפוצ’יפס הום מייד משודרג. צילום: שניר גואטה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חטיף עם מעוף! תפוצ’יפס הום מייד משודרג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות