חטיף עם מעוף! תפוצ’יפס הום מייד משודרג

לאכול בבית ולהרגיש במסעדה, תפוצ'יפס הום מייד עם גרדת לימון ממש כמו בוויטרינה. מנת הגילטי פלז'ר האהובה בתוספת מטבל שמשדרג את כל הארוחה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

מטבל

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח למשך 15 דק, מסננים ומצננים.
  2. פורסים לקוביות את תפוחי האדמה, מחממים סיר פודי עם שמן ומטגנים.
  3. מוציאים את תפוחי האדמה מהשמן בזהירות ומפזרים קליפות לימון קצוצות דק מעל
    מערבבים את כל החומרים ומגישים את המטבל לצד תפוחי האדמה.

    תפוצ'יפס הום מייד משודרג. צילום: שניר גואטה.
    תפוצ’יפס הום מייד משודרג. צילום: שניר גואטה.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 36.8 קק״ל 147.1 קק״ל
פחמימות 2.1 גרם 8.5 גרם
שומן 2.8 גרם 11.2 גרם
נתרן 218.3 מ״ג 873.1 מ״ג
חלבון 0.6 גרם 2.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 1.6 גרם
כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
סידן 19.5 מ״ג 78.1 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 84.8 מ״ג 339.3 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody