חטיף תמרים ובננה לט”ו בשבט
מכירים את זה שנשארו לכם בננות בשלות שאתם כבר לא יודעים מה לעשות איתן? לא עוד עוגת בננות או מאפינס קלאסי. הכנו לכם מתכון של חטיף תמרים ובננה בריא וטעים
מכירים את זה שנשארו לכם בננות בשלות שאתם כבר לא יודעים מה לעשות איתן? לא עוד עוגת בננות או מאפינס קלאסי. הכנו לכם מתכון של חטיף תמרים ובננה בריא וטעים
- נמרוד סונדרס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 123.8 קק״ל 1981.2 קק״לפחמימות 15.3 גרם 245.2 גרםשומן 5.8 גרם 92.9 גרםנתרן 1.5 מ״ג 24.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 34.5 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 39.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.2 מ״ג 531.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 229.7 מ״ג 3675.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 13.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות124
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 123.8 קק״ל 1981.2 קק״לפחמימות 15.3 גרם 245.2 גרםשומן 5.8 גרם 92.9 גרםנתרן 1.5 מ״ג 24.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 34.5 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 39.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.2 מ״ג 531.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 229.7 מ״ג 3675.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 13.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 124 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
חטיף תמרים ובננות
-
1 כוס תמר מג’הול
-
1/2 כוס שקדים טבעיים
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
-
3 בננות גדולות
-
2 כוסות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1/2 כוס סירופ מייפל
קישוט
-
16 יחידות שקדים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מגלענים את התמרים וקוצצים גס.
- קוצצים גס את האגוזים.
- מועכים בקערה את הבננות בעזרת מזלג למרקם של לפירה.
- מוסיפים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
- בעזרת כפות הידיים או כף גדולה משטחים את המסה בתבנית 32*26 מרופדת נייר אפייה מרובע.
- מקשטים מעל בשקדים.
- אופים בתנור את החטיף כ-20 דקות או עד שמזהיב בשוליים (אפשר לבדוק אם השוליים התייצבו).
- מצננים כ-5 דקות על השיש וחותכים ל-16 חתיכות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מגלענים את התמרים וקוצצים גס.
- קוצצים גס את האגוזים.
- מועכים בקערה את הבננות בעזרת מזלג למרקם של לפירה.
- מוסיפים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
- בעזרת כפות הידיים או כף גדולה משטחים את המסה בתבנית 32*26 מרופדת נייר אפייה מרובע.
- מקשטים מעל בשקדים.
- אופים בתנור את החטיף כ-20 דקות או עד שמזהיב בשוליים (אפשר לבדוק אם השוליים התייצבו).
- מצננים כ-5 דקות על השיש וחותכים ל-16 חתיכות.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
אפשר להשתמש בבננות קפואות?
כן, אין בעיה
יצא טעים מאד צריך לשמור במקרר?
היי נילי, משמח לקרוא. כן, צריך לשמור במקרר