חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים

ריבועים קטנים ומלאים בטעם שוקולד וחמאת בוטנים שמכינים בקלות, בלי אפייה, בלי מיקסר ובלי להסתבך. שומרים במקרר וחוטפים ריבוע בכל פעם שמתחשק
ריבועים קטנים ומלאים בטעם שוקולד וחמאת בוטנים שמכינים בקלות, בלי אפייה, בלי מיקסר ובלי להסתבך. שומרים במקרר וחוטפים ריבוע בכל פעם שמתחשק
  • שרית נובק
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5209
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5208.6 קק״ל 5208.6 קק״ל
    פחמימות 561.4 גרם 561.4 גרם
    שומן 297.7 גרם 297.7 גרם
    נתרן 2028.5 מ״ג 2028.5 מ״ג
    חלבון 88.9 גרם 88.9 גרם
    סיבים תזונתיים 55.0 גרם 55.0 גרם
    שומן רווי 145.2 גרם 145.2 גרם
    כולסטרול 432.0 מ״ג 432.0 מ״ג
    סידן 340.0 מ״ג 340.0 מ״ג
    ברזל 23.2 מ״ג 23.2 מ״ג
    אשלגן 3876.4 מ״ג 3876.4 מ״ג
    אבץ 17.1 מ״ג 17.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5209
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5208.6 קק״ל 5208.6 קק״ל
    פחמימות 561.4 גרם 561.4 גרם
    שומן 297.7 גרם 297.7 גרם
    נתרן 2028.5 מ״ג 2028.5 מ״ג
    חלבון 88.9 גרם 88.9 גרם
    סיבים תזונתיים 55.0 גרם 55.0 גרם
    שומן רווי 145.2 גרם 145.2 גרם
    כולסטרול 432.0 מ״ג 432.0 מ״ג
    סידן 340.0 מ״ג 340.0 מ״ג
    ברזל 23.2 מ״ג 23.2 מ״ג
    אשלגן 3876.4 מ״ג 3876.4 מ״ג
    אבץ 17.1 מ״ג 17.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
שרית נובק
X

21 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


חיתוכיות


אופן הכנה

  1. מפוררים את העוגיות לפירורים דקים (אפשר לטחון במעבד מזון).
  2. מכניסים לסיר את החמאה, קקאו, סוכר, קפה, ברנדי ומים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. ממשיכים לבשל עד שכל החמאה נמסה.  מורידים מהאש ושופכים את התערובת על פירורי העוגיות. מערבבים היטב.
  3. שופכים את התערובת לתבנית האפייה, מיישרים ומהדקים.
  4. בסיר בינוני שמים מעט מים ומביאים לרתיחה. שוברים לתוך קערה חסינת חום את השוקולד מריר. מניחים את הקערה מעל הסיר עם המים כך שהמים לא נוגעים בקערה (בן מארי) ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים.
  5. שופכים את השוקולד לתבנית ומיישרים.
  6. מכניסים למקרר לשעתיים עד להתקשות.
  7. מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. שומרים בקירור.

הערות

  • אפשר ומומלץ לערבב עם הפתי בר עוד סוגי עוגיות כמו אוריאו או לוטוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Dvir Bracha

    פשוט מתכון מושלם !!! הכנתי בגרסת אצבעות קטנות עם ברס מלמעלה ויצא ממכר

תגובות (61)

Avatar

    Avatar
    אריאלה כליף

    את הציפוי עשיתי עם ממרח לוטוס במקום חמאת בוטנים…לאוהבי הלוטוס . מעולה. תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אריאלה, גם רעיון טוב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות