חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים
ריבועים קטנים ומלאים בטעם שוקולד וחמאת בוטנים שמכינים בקלות, בלי אפייה, בלי מיקסר ובלי להסתבך. שומרים במקרר וחוטפים ריבוע בכל פעם שמתחשק
ריבועים קטנים ומלאים בטעם שוקולד וחמאת בוטנים שמכינים בקלות, בלי אפייה, בלי מיקסר ובלי להסתבך. שומרים במקרר וחוטפים ריבוע בכל פעם שמתחשק
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5208.6 קק״ל 5208.6 קק״לפחמימות 561.4 גרם 561.4 גרםשומן 297.7 גרם 297.7 גרםנתרן 2028.5 מ״ג 2028.5 מ״גחלבון 88.9 גרם 88.9 גרםסיבים תזונתיים 55.0 גרם 55.0 גרםשומן רווי 145.2 גרם 145.2 גרםכולסטרול 432.0 מ״ג 432.0 מ״גסידן 340.0 מ״ג 340.0 מ״גברזל 23.2 מ״ג 23.2 מ״גאשלגן 3876.4 מ״ג 3876.4 מ״גאבץ 17.1 מ״ג 17.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות5209
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5208.6 קק״ל 5208.6 קק״לפחמימות 561.4 גרם 561.4 גרםשומן 297.7 גרם 297.7 גרםנתרן 2028.5 מ״ג 2028.5 מ״גחלבון 88.9 גרם 88.9 גרםסיבים תזונתיים 55.0 גרם 55.0 גרםשומן רווי 145.2 גרם 145.2 גרםכולסטרול 432.0 מ״ג 432.0 מ״גסידן 340.0 מ״ג 340.0 מ״גברזל 23.2 מ״ג 23.2 מ״גאשלגן 3876.4 מ״ג 3876.4 מ״גאבץ 17.1 מ״ג 17.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 5209 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
חיתוכיות
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
1 חופן קליק שחור לבן
אופן הכנה
- מפוררים את העוגיות לפירורים דקים (אפשר לטחון במעבד מזון).
- מכניסים לסיר את החמאה, קקאו, סוכר, קפה, ברנדי ומים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. ממשיכים לבשל עד שכל החמאה נמסה. מורידים מהאש ושופכים את התערובת על פירורי העוגיות. מערבבים היטב.
- שופכים את התערובת לתבנית האפייה, מיישרים ומהדקים.
- בסיר בינוני שמים מעט מים ומביאים לרתיחה. שוברים לתוך קערה חסינת חום את השוקולד מריר. מניחים את הקערה מעל הסיר עם המים כך שהמים לא נוגעים בקערה (בן מארי) ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים.
- שופכים את השוקולד לתבנית ומיישרים.
- מכניסים למקרר לשעתיים עד להתקשות.
- מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. שומרים בקירור.
אופן הכנה
- מפוררים את העוגיות לפירורים דקים (אפשר לטחון במעבד מזון).
- מכניסים לסיר את החמאה, קקאו, סוכר, קפה, ברנדי ומים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. ממשיכים לבשל עד שכל החמאה נמסה. מורידים מהאש ושופכים את התערובת על פירורי העוגיות. מערבבים היטב.
- שופכים את התערובת לתבנית האפייה, מיישרים ומהדקים.
- בסיר בינוני שמים מעט מים ומביאים לרתיחה. שוברים לתוך קערה חסינת חום את השוקולד מריר. מניחים את הקערה מעל הסיר עם המים כך שהמים לא נוגעים בקערה (בן מארי) ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים.
- שופכים את השוקולד לתבנית ומיישרים.
- מכניסים למקרר לשעתיים עד להתקשות.
- מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. שומרים בקירור.
הערות
- אפשר ומומלץ לערבב עם הפתי בר עוד סוגי עוגיות כמו אוריאו או לוטוס
הערות
- אפשר ומומלץ לערבב עם הפתי בר עוד סוגי עוגיות כמו אוריאו או לוטוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (61)
את הציפוי עשיתי עם ממרח לוטוס במקום חמאת בוטנים…לאוהבי הלוטוס . מעולה. תודה
היי אריאלה, גם רעיון טוב