![טאבולה טרטר ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/05/04154044/01-1778.jpg)
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.6 קק״ל 738.3 קק״לפחמימות 7.0 גרם 27.8 גרםשומן 11.0 גרם 44.2 גרםנתרן 604.9 מ״ג 2419.4 מ״גחלבון 13.1 גרם 52.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 68.3 מ״ג 273.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 463.3 מ״ג 1853.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.6 קק״ל 738.3 קק״לפחמימות 7.0 גרם 27.8 גרםשומן 11.0 גרם 44.2 גרםנתרן 604.9 מ״ג 2419.4 מ״גחלבון 13.1 גרם 52.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 68.3 מ״ג 273.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 463.3 מ״ג 1853.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את הבורגול היבש והמים הרותחים ומכסים בניילון נצמד ל-15 דקות.
- אחרי שהבורגול שתה את כל הנוזלים והכפיל את נפחו, מקררים את הבורגול כדי שלא יבשל לנו את הדג ואת עשבי התיבול.
- קוצצים את הדג לקוביות קטנות.
קוצצים את הדג לקוביות קטנות. צילום: שניר גואטה - קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הסגול דק.
קוצצים את הירוקים. צילום: שניר גואטה - את הפלפל החריף חותכים לאורך, מנקים את הזרעים וקוצצים דק (בגודל הבצל).
את הפלפל החריף חותכים לאורך. צילום: שניר גואטה - בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם עוד מיץ לימון או מלח.
בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים. צילום: שניר גואטה מתקנים תיבול. צילום: שניר גואטה טאבולה טרטר דג. צילום: שניר גואטה
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את הבורגול היבש והמים הרותחים ומכסים בניילון נצמד ל-15 דקות.
- אחרי שהבורגול שתה את כל הנוזלים והכפיל את נפחו, מקררים את הבורגול כדי שלא יבשל לנו את הדג ואת עשבי התיבול.
- קוצצים את הדג לקוביות קטנות.
- קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הסגול דק.
- את הפלפל החריף חותכים לאורך, מנקים את הזרעים וקוצצים דק (בגודל הבצל).
- בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם עוד מיץ לימון או מלח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![טוויסט על טאבולה עם טרטר דג](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/05/04154044/01-1778.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן