טוויסט על טאבולה עם טרטר ברמונדי ישראלי

סלט טאבולה עם טוויסט מרענן, השילוב בין קוביות דג ברמונדי ישראלי עסיסי וטרי וסלט טאבולה מלא בעשבי תבלין משגעים למנה שפשוט עושה כיף בפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את הבורגול היבש והמים הרותחים ומכסים בניילון נצמד ל-15 דקות.
  2. אחרי שהבוגרול שתה את כל הנוזלים והכפיל את נפחו, מקררים את הבורגול כדי שלא יבשל לנו את הדג ואת עשבי התיבול.
  3. קוצצים את הברמונדי הישראלי לקוביות קטנות.

    קוצצים את הברמונדי הישראלי לקוביות קטנות. צילום: שניר גואטה
    קוצצים את הברמונדי הישראלי לקוביות קטנות. צילום: שניר גואטה

  4. קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הסגול דק.

    קוצצים את הירוקים. צילום: שניר גואטה
    קוצצים את הירוקים. צילום: שניר גואטה

  5. את הפלפל החריף חותכים לאורך, מנקים את הזרעים וקוצצים דק (בגודל הבצל).

    את הפלפל החריף חותכים לאורך. צילום: שניר גואטה
    את הפלפל החריף חותכים לאורך. צילום: שניר גואטה

  6. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם עוד מיץ לימון או מלח.
    בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים. צילום: שניר גואטה
    בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים. צילום: שניר גואטה
    מתקנים תיבול. צילום: שניר גואטה
    מתקנים תיבול. צילום: שניר גואטה

    טאבולה טרטר ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    טאבולה טרטר ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 133.3 קק״ל 533.3 קק״ל
פחמימות 7.0 גרם 27.8 גרם
שומן 10.6 גרם 42.4 גרם
נתרן 478.0 מ״ג 1911.9 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 7.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 58.3 מ״ג 233.1 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג
אשלגן 205.2 מ״ג 820.8 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

    Avatar
    שלומית

    אתמול ארחתי. זהנלקח ממש מעט זמן והיה מעולה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody