טארט גבינה ופירות מבצק עלים של אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין טארט גבינה ופירות יער - מנה מושלמת לאירוח מתוק. השימוש בבצק עלים מוכן מראש מקל את ההכנה ומקצר זמנים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  3. בקערה גדולה מערבבים גבינת ריקוטה, אבקת סוכר, 2 ביצים, גרידת לימון ופירות קפואים.
  4. חותכים מהבצק עיגול בקוטר של התבנית + 2 ס”מ שוליים ומרפדים את התבנית בבצק. בעזרת מזלג מחוררים מעט את תחתית הבצק.
  5. מורחים שכבה עבה של ריבת תות.
  6. מעל שכבת התות, מסדרים את תערובת הגבינות והפירות.
  7. מברישים בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות עד שתערובת הגבינה מתייצבת.
  8. בינתיים מכינים את הדבש המתובל: שמים בסיר קטן את כל המרכיבים, מחממים מעט ושומרים חם עד ההגשה.
  9. כשהטארט מוכן, מצננים אותו מעט. לאחר שהתקרר מקשטים בפירות קפואים מעל וזולפים דבש מתובל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5703.8 קק״ל 5703.8 קק״ל
פחמימות 1318.8 גרם 1318.8 גרם
שומן 35.2 גרם 35.2 גרם
נתרן 930.5 מ״ג 930.5 מ״ג
חלבון 53.4 גרם 53.4 גרם
סיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרם
שומן רווי 14.0 גרם 14.0 גרם
כולסטרול 925.8 מ״ג 925.8 מ״ג
סידן 1717.9 מ״ג 1717.9 מ״ג
ברזל 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
אשלגן 1672.3 מ״ג 1672.3 מ״ג
אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    😀

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody