טוויסט קיסרי: סלט קיסר מכרוב ניצנים שנשאר טרי כל היום

שמעתם כבר על ההמצאה הגאונית של סלט קיסר מכרוב ניצנים? אז ככה, חסה נובלת ומשחירה מהר, אבל כרוב ניצנים ברוטב נשאר פריך וטעים גם לאורך היום וזה הדבר הגדול הבא!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

עונת כרוב הניצנים היא בדיוק עכשיו. מנובמבר ועד דצמבר. נכון, יש גם קפואים, אבל אם עכשיו יש את הדבר האמיתי אז כדאי ורצוי להשתמש בו, בטח בסלט. כל שנותר הוא להכין את הרוטב ולהוסיף קרוטונים (שאגב, אפשר גם להכין לבד).

אז עשו לעצמכם טובה והכינו לכם את הסלט המעולה הזה עם כרוב ניצנים טרי ובריא!

מצרכים

רוטב

סלט

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: גוררים את קליפת הלימון לקערת מעבד המזון ומוסיפים גם את המיץ.
  2. מוסיפים את גבינת הפרמז’ן, החרדל והפלפל וטוחנים למחית חלקה.
  3. מוזגים בזרזיף עדין וקבוע ובאיטיות את השמן למחית תוך כדי פעולת מעבד המזון עד שמתקבלת תמיסה קרמית.
  4. חותכים דק את כרוב הניצנים (קצת מתיש אבל התוצאה שווה את המאמץ).
    חותכים דק את כרוב הניצנים. צילום: יעל טל
    חותכים דק את כרוב הניצנים. צילום: יעל טל

    חותכים דק את כרוב הניצנים. צילום: יעל טל
    חותכים דק את כרוב הניצנים. צילום: יעל טל

  5. מעבירים את כרוב הניצנים לקערה.
  6. מוזגים מעל את הרוטב, מפזרים את הקרוטונים ומערבבים היטב.
  7. מפזרים מעל גבינת פרמז’ן מגוררת ושקדים טבעיים ומגישים (או מאחסנים בכלי סגור ולוקחים לעבודה).
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 248.9 קק״ל 995.7 קק״ל
פחמימות 9.3 גרם 37.3 גרם
שומן 21.2 גרם 84.9 גרם
נתרן 236.4 מ״ג 945.7 מ״ג
חלבון 5.4 גרם 21.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
שומן רווי 4.2 גרם 16.6 גרם
כולסטרול 4.6 מ״ג 18.3 מ״ג
סידן 104.3 מ״ג 417.4 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 247.0 מ״ג 988.0 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody