טוסט טונה וגבינת מוצרלה בטורטייה

מתלבטים מה להכין היום לארוחת ערב משפחתית? מאיר אדוני עם מנה שכולם יאהבו - טוסט טונה וגבינת מוצרלה בטורטייה שמכינים צ'יק צ'אק בטוסטר לחיץ
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סלסת עגבניות

אופן הכנה

  1. מכינים את הסלסה: קוצצים דק את הבצל והפלפל החריף.
  2. מחממים במחבת גדולה 2-3 כפות שמן מקופסת השימורים של הטונה. מטגנים את הבצל והפלפל החריף שתי דקות.
  3. מוסיפים את רסק העגבניות והכמון ומטגנים כדקה.
  4. מוסיפים את קוביות העגבניות והתבלינים ומבשלים כ-20 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש ומצננים.
  5. מכינים את הטוסט: מחממים טוסטר לחיץ.
  6. פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ומגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה.
  7. בזמן השטוסטר מתחמם, מניחים טורטייה על משטח העבודה. מורחים עליה 2-3 כפות סלסת עגבניות, 3 כפות גרגירי תירס, חצי קופסת טונה שמפוררים בעזרת הידיים, טבעות בצל סגול וגבינת מוצרלה מגוררת.
  8. מגלגלים בעדינות את הטורטייה, שמים בטוסטר הלחיץ וקולים עד שהטוסט זהוב וקראנצ’י. חוצים לשניים ומגישים.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 2093.8 קק״ל 4187.6 קק״ל
פחמימות 1851.9 גרם 3703.8 גרם
שומן 1845.3 גרם 3690.7 גרם
נתרן 3069.9 מ״ג 6139.9 מ״ג
חלבון 1848.2 גרם 3696.4 גרם
סיבים תזונתיים 1835.4 גרם 3670.9 גרם
שומן רווי 1838.4 גרם 3676.8 גרם
כולסטרול 1860.7 מ״ג 3721.4 מ״ג
סידן 2196.1 מ״ג 4392.1 מ״ג
ברזל 1834.5 מ״ג 3669.1 מ״ג
אשלגן 2583.5 מ״ג 5167.0 מ״ג
אבץ 1832.8 מ״ג 3665.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody