טופו אנד רול: רולים עם קריספי טופו

ארוחה טבעונית משביעה ומהירה להכנה - טורטיות ממולאות ברצועות טופו בציפוי קריספי, ממרח אבוקדו ביתי, רוטב סלסה פיקנטית וירקות פריכים מרעננים
ארוחה טבעונית משביעה ומהירה להכנה - טורטיות ממולאות ברצועות טופו בציפוי קריספי, ממרח אבוקדו ביתי, רוטב סלסה פיקנטית וירקות פריכים מרעננים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    705
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 704.6 קק״ל 2818.4 קק״ל
    פחמימות 25.8 גרם 103.2 גרם
    שומן 60.5 גרם 242.0 גרם
    נתרן 818.8 מ״ג 3275.2 מ״ג
    חלבון 13.0 גרם 52.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 48.1 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 28.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 46.4 מ״ג 185.5 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 701.9 מ״ג 2807.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    705
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 704.6 קק״ל 2818.4 קק״ל
    פחמימות 25.8 גרם 103.2 גרם
    שומן 60.5 גרם 242.0 גרם
    נתרן 818.8 מ״ג 3275.2 מ״ג
    חלבון 13.0 גרם 52.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 48.1 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 28.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 46.4 מ״ג 185.5 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 701.9 מ״ג 2807.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קריספי טופו

תוספות והגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו חומוס לרצועות בעובי כ-1.5 ס”מ על 1.5 ס”מ.

    חותכים את הטופו חומוס לרצועות. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הטופו חומוס לרצועות. צילום: שניר גואטה

  2. מחממים שמן במחבת. מערבבים את קמח החומוס, שימרי הבירה, המלח והפלפל, טובלים את רצועות הטופו חומוס בתערובת ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה.

    טובלים את רצועות הטופו חומוס בתערובת ומטגנים עד להזהבה. צילום: שניר גואטה
    טובלים את רצועות הטופו חומוס בתערובת ומטגנים עד להזהבה. צילום: שניר גואטה

  3. מרכיבים את המנה: מחממים את הטורטיות במחבת יבשה. מורחים שכבה של ממרח אבוקדו, מסדרים את רצועות הטופו, העלים הירוקים, הנבטים והפלפל ומגלגלים לרולים.
    מרכיבים את המנה. צילום: שניר גואטה
    מרכיבים את המנה. צילום: שניר גואטה

    מגלגלים לרולים. צילום: שניר גואטה
    מגלגלים לרולים. צילום: שניר גואטה

  4. מגישים מיד עם סלסה פיקנטית.

    מגישים עם סלסלה פיקנטית. צילום: שניר גואטה
    מגישים עם סלסלה פיקנטית. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טופו אנד רול: רולים עם קריספי טופו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ליבי עציון

    בתור טבעונית אהבתי את צורת ההכנה וההגשה.. עכשיו נותר לי להכין ולאכול

      Avatar
      Foody Foody

      נפלא! מחכים להתרשמותך!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות