טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב חמאה ומרווה

תמיד חלמתם להכין פסטה בבית ולא ידעתם איך? ישראל אהרוני מראה כמה זה קל ומכין טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב קטיפתי של חמאה ומרווה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק חלק וקשה. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר 30 דקות.
  2. בינתיים, קוצצים במעבד מזון את כל חומרי המילוי.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים במכונת פסטה לעלה דק. קורצים עיגולים בקוטר 3 ס”מ, מניחים בכל עיגול כפית מהמילוי, מרטיבים מעט את השוליים בעזרת מברשת ומקפלים - תחילה לחצי עיגול ולאחר מכן מצמידים את שני הקצוות.
  4. מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול ומבשלים את הטורטליני עד שהם צפים.
  5. בינתיים, מכינים רוטב: ממיסים במחבת גדולה את החמאה ומוסיפים את עלי המרווה. מוציאים את הטורטליני ממי הבישול עם כף מחוררת ומעבירים לרוטב. מערבבים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 857.6 קק״ל 3430.4 קק״ל
פחמימות 96.7 גרם 386.9 גרם
שומן 38.6 גרם 154.4 גרם
נתרן 1078.7 מ״ג 4314.7 מ״ג
חלבון 31.4 גרם 125.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.6 גרם
שומן רווי 19.7 גרם 78.6 גרם
כולסטרול 386.8 מ״ג 1547.0 מ״ג
סידן 304.9 מ״ג 1219.7 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
אשלגן 169.8 מ״ג 679.1 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    מלי ויינבך

    שלום ,למי שאין מכונת פסטה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לנסות לרדד את הבצק הכי דק שאפשר בעזרת מערוך

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody