טיפ: איך מכינים קונפי ברווז מושלם?

עיקרית מהאגדות - קונפי (בישול בשומן לפרק זמן ארוך) של כרעי ברווז, מושרים בתבלינים ומתבשלים ארוכות בשומן אווז. כל כך רכים ונימוחים שלא תצליחו להפסיק לזלול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את המלח, הפלפל ועלי הדפנה. מניחים מחצית מהתערובת בתבנית תנור ומניחים מעל את הכרעיים, מכסים ביתר תערובת המלח ומעבירים למקרר למשך שעה.
  2. שוטפים את הכרעיים ומייבשים היטב.
  3. מעבירים את הברווז לשקית צליה - יחד עם שומן האווז וסוגרים היטב.
  4. מניחים את השקית בסיר ומוסיפים מים עד לכיסוי. ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה.
  5. זהו הקונפי מוכן - עכשיו אפשר לאכול ככה, צלוי על מחבת (זה באמת יוצא דופן) או למעוך הכל לרייט - ממרח ברווז קונפי. גם זה הכי טעים שיש.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 0.9 קק״ל 5.3 קק״ל
פחמימות 0.2 גרם 1.3 גרם
שומן 0.0 גרם 0.1 גרם
נתרן 32500.1 מ״ג 195000.4 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody