טיפ משנה עולם! אידוי דג במיקרוגל
כמה פשוט ככה טעים - פילה דג מאודה עם אפונה סינית, צנון ופולי אדממה, בטעם מתקתק של מיסו ומירין. דקות ספורות ושימוש במיקרוגל בלבד ויש לכם ארוחה קלילה וטעימה
כמה פשוט ככה טעים - פילה דג מאודה עם אפונה סינית, צנון ופולי אדממה, בטעם מתקתק של מיסו ומירין. דקות ספורות ושימוש במיקרוגל בלבד ויש לכם ארוחה קלילה וטעימה
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 852.8 קק״ל 852.8 קק״לפחמימות 95.0 גרם 95.0 גרםשומן 85.1 גרם 85.1 גרםנתרן 1287.6 מ״ג 1287.6 מ״גחלבון 6.5 גרם 6.5 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 49.5 גרם 49.5 גרםכולסטרול 246.0 מ״ג 246.0 מ״גסידן 58.6 מ״ג 58.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 159.2 מ״ג 159.2 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות853
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 852.8 קק״ל 852.8 קק״לפחמימות 95.0 גרם 95.0 גרםשומן 85.1 גרם 85.1 גרםנתרן 1287.6 מ״ג 1287.6 מ״גחלבון 6.5 גרם 6.5 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 49.5 גרם 49.5 גרםכולסטרול 246.0 מ״ג 246.0 מ״גסידן 58.6 מ״ג 58.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 159.2 מ״ג 159.2 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 853 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
דג וירקות
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את החמאה הרכה יחד עם מיסו ומירין.
- מורחים את הדג בכל צדדיו, ומכניסים לשקית צלייה- סנו עם מעט מים.
- מוסיפים לשקית גם את הירקות: אפונה סינית, צנון שחור-יפני ופולי אדממה.
- מכניסים למיקרוגל דה לונגי ל-1-2 דק’.
- מעבירים את הדג לצלחת הגשה.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את החמאה הרכה יחד עם מיסו ומירין.
- מורחים את הדג בכל צדדיו, ומכניסים לשקית צלייה- סנו עם מעט מים.
- מוסיפים לשקית גם את הירקות: אפונה סינית, צנון שחור-יפני ופולי אדממה.
- מכניסים למיקרוגל דה לונגי ל-1-2 דק’.
- מעבירים את הדג לצלחת הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אם אי אפשר להשיג מיסו במה אפשר להשתמש במקום מיסו? סויה?
סויה איננה תחליף למיסו, אבל אפשר להוסיף כף סויה לרוטב אם אין מיסו ((: בהצלחה!