טעים על מלא: שיפודי פרגית לצד סלט קוסקוס מלא

אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה מזינה לטיול משפחתי בחוץ - שיפודי פרגית במרינדה לימונית עם רימונים ולימון כבוש, בתוספת סלט קוסקוס מלא עשיר בירקות ירוקים
אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה מזינה לטיול משפחתי בחוץ - שיפודי פרגית במרינדה לימונית עם רימונים ולימון כבוש, בתוספת סלט קוסקוס מלא עשיר בירקות ירוקים
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.0 קק״ל 2688.2 קק״ל
    פחמימות 76.8 גרם 307.1 גרם
    שומן 23.4 גרם 93.5 גרם
    נתרן 1538.1 מ״ג 6152.3 מ״ג
    חלבון 40.3 גרם 161.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.4 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.7 מ״ג 202.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 339.4 מ״ג 1357.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.0 קק״ל 2688.2 קק״ל
    פחמימות 76.8 גרם 307.1 גרם
    שומן 23.4 גרם 93.5 גרם
    נתרן 1538.1 מ״ג 6152.3 מ״ג
    חלבון 40.3 גרם 161.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.4 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.7 מ״ג 202.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 339.4 מ״ג 1357.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט קוסקוס מלא

פרגיות


אופן הכנה

1. מכינים את סלט הקוסקוס: מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן.
2. קוצצים את כל הירקות הירוקים. לירוקים מוסיפים את הקוסקוס המלא שהכנו קודם ומערבבים.
3. מוסיפים חמוציות, גרגרי רימון ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, לימון כבוש.
4. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
5. מכינים את שיפודי הפרגית: חותכים את הפרגיות לקוביות.
6. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב.
7. מניחים את הפרגיות החתוכות בתוך המרינדה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של לפחות שעה.
8. משפדים את הפרגיות על שיפודים, צורבים את הפרגיות על הגריל משני הצדדים ומשפריצים מעט לימון על השיפודים בעודם על הגריל.
9. מגישים יחד עם סלט הקוסקוס.

שיפודי פרגיות יונית
שיפודי פרגיות יונית צוקרמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טעים על מלא: שיפודי פרגית לצד סלט קוסקוס מלא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות