טעים על מלא: שיפודי פרגית לצד סלט קוסקוס מלא

אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה מזינה לטיול משפחתי בחוץ - שיפודי פרגית במרינדה לימונית עם רימונים ולימון כבוש, בתוספת סלט קוסקוס מלא עשיר בירקות ירוקים
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    22

מצרכים

סלט קוסקוס מלא

פרגיות

אופן הכנה

1. מכינים את סלט הקוסקוס: מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן.
2. קוצצים את כל הירקות הירוקים. לירוקים מוסיפים את הקוסקוס המלא שהכנו קודם ומערבבים.
3. מוסיפים חמוציות, גרגרי רימון ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, לימון כבוש.
4. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
5. מכינים את שיפודי הפרגית: חותכים את הפרגיות לקוביות.
6. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב.
7. מניחים את הפרגיות החתוכות בתוך המרינדה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של לפחות שעה.
8. משפדים את הפרגיות על שיפודים, צורבים את הפרגיות על הגריל משני הצדדים ומשפריצים מעט לימון על השיפודים בעודם על הגריל.
9. מגישים יחד עם סלט הקוסקוס.

מגישים את שיפודי הפרגית עם סלט הקוסקוס. צילום: שניר גואטה
מגישים את שיפודי הפרגית עם סלט הקוסקוס. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 493.6 קק״ל 1974.3 קק״ל
פחמימות 76.5 גרם 306.2 גרם
שומן 17.0 גרם 68.1 גרם
נתרן 1126.3 מ״ג 4505.3 מ״ג
חלבון 11.4 גרם 45.4 גרם
סיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.3 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 48.3 מ״ג 193.0 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 7.0 מ״ג
אשלגן 330.1 מ״ג 1320.4 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody