טראפלס שוקולד קרמל של קרין גורן

קבלו המלצה חמה על מתכון של טראפלס שוקולד קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל. מדובר בממתק ביתי מושלם. בואו לגלות כמה קל להכין אותו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקרוגל מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
  2. ממיסים במיקרוגל בכלי נפרד את השוקולד המריר. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמנת המתוקה החמה.
  3. בעזרת מערוך או מעבד מזון, שוברים את עוגיות הקרמל לפירורים קטנים.
  4. מערבבים פנימה את הממרח ופירורי העוגיות. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
  5. משמנים את תבנית הכדורים המיוחדת (או תבנית אחרת עם שקעים בגודל “ביס”) וממלאים בתערובת השוקולד.
  6. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 4 שעות לפחות, להתקשות.
  7. מחלצים מהתבניות בלחיצה. מגלגלים בקקאו לציפוי.

הערות

  • אם אין תבנית מתאימה, אפשר לגלגל את המסה ידנית לכדורים בגודל רצוי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 96.4 קק״ל 2893.2 קק״ל
פחמימות 8.9 גרם 267.5 גרם
שומן 6.4 גרם 190.8 גרם
נתרן 9.7 מ״ג 289.8 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 34.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 38.0 גרם
שומן רווי 3.5 גרם 105.9 גרם
כולסטרול 7.8 מ״ג 234.0 מ״ג
סידן 13.1 מ״ג 394.1 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 26.6 מ״ג
אשלגן 89.6 מ״ג 2688.1 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 12.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    Nurit Jacobi

    במצרכי המתכון לא נרשמה השמנת המתוקה.

      Avatar
      Foody Foody

      נכון, 200 מ”ל, תיקנו את המתכון. תודה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody