טראפלס שוקולד קרמל של קרין גורן

טראפלס שוקולד-קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל הם ממתק ביתי מושלם, מבית היוצר של קרין גורן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • 1/2 חבילה עוגיות לוטוס
  • 1 תרסיס שמן
  • 1/2 כוס אבקת קקאו

אופן הכנה

  1. במיקרוגל מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
  2. ממיסים במיקרוגל בכלי נפרד את השוקולד המריר. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמנת המתוקה החמה.
  3. בעזרת מערוך או מעבד מזון, שוברים את עוגיות הקרמל לפירורים קטנים.
  4. מערבבים פנימה את הממרח ופירורי העוגיות. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
  5. משמנים את תבנית הכדורים המיוחדת (או תבנית אחרת עם שקעים בגודל "ביס") וממלאים בתערובת השוקולד.
  6. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 4 שעות לפחות, להתקשות.
  7. מחלצים מהתבניות בלחיצה. מגלגלים בקקאו לציפוי.

הערות

  • אם אין תבנית מתאימה, אפשר לגלגל את המסה ידנית לכדורים בגודל רצוי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)