
יותר טוב מסוכריות: בטטה מקורמלת עם תימין
מתכון משגע לבטטה מקורמלת עם טימין וסוכר חום שיוצר קרמל מתוק שעוטף את הבטטות שנשארות רכות מבפנים כמו סוכריות מתוקות וטעימות
מתכון משגע לבטטה מקורמלת עם טימין וסוכר חום שיוצר קרמל מתוק שעוטף את הבטטות שנשארות רכות מבפנים כמו סוכריות מתוקות וטעימות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 50.8 קק״ל 812.8 קק״לפחמימות 9.2 גרם 147.9 גרםשומן 1.3 גרם 20.5 גרםנתרן 54.2 מ״ג 867.4 מ״גחלבון 0.4 גרם 5.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.7 גרםשומן רווי 0.2 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.7 מ״ג 123.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 51.2 מ״ג 819.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות51
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 50.8 קק״ל 812.8 קק״לפחמימות 9.2 גרם 147.9 גרםשומן 1.3 גרם 20.5 גרםנתרן 54.2 מ״ג 867.4 מ״גחלבון 0.4 גרם 5.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.7 גרםשומן רווי 0.2 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.7 מ״ג 123.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 51.2 מ״ג 819.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.8 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 51 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. צילום: אפיק גבאי - מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- אופים כ-50 דק’. הבטטות יוצאות מקורמלות מבחוץ אך רכות מבפנים.
בטטה מקורמלת עם טימין. צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- אופים כ-50 דק’. הבטטות יוצאות מקורמלות מבחוץ אך רכות מבפנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה נהדר
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- יום האהבה
- יום העצמאות
- ל"ג בעומר
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים לוהטים לחנוכה
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- תוספות