יותר טוב מסוכריות: בטטה מקורמלת עם תימין

מתכון משגע לבטטה מקורמלת עם טימין וסוכר חום שיוצר קרמל מתוק שעוטף את הבטטות שנשארות רכות מבפנים כמו סוכריות מתוקות וטעימות
מתכון משגע לבטטה מקורמלת עם טימין וסוכר חום שיוצר קרמל מתוק שעוטף את הבטטות שנשארות רכות מבפנים כמו סוכריות מתוקות וטעימות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.8 קק״ל 812.8 קק״ל
    פחמימות 9.2 גרם 147.9 גרם
    שומן 1.3 גרם 20.5 גרם
    נתרן 54.2 מ״ג 867.4 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 5.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.7 מ״ג 123.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 51.2 מ״ג 819.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.8 קק״ל 812.8 קק״ל
    פחמימות 9.2 גרם 147.9 גרם
    שומן 1.3 גרם 20.5 גרם
    נתרן 54.2 מ״ג 867.4 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 5.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.7 מ״ג 123.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 51.2 מ״ג 819.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. מניחים על תבנית עם נייר אפייה.

    מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. צילום: אפיק גבאי
    מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. צילום: אפיק גבאי

  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. אופים כ-50 דק’. הבטטות יוצאות מקורמלות מבחוץ אך רכות מבפנים.

    בטטה מקורמלת עם טימין. צילום: אפיק גבאי
    בטטה מקורמלת עם טימין. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יותר טוב מסוכריות: בטטה מקורמלת עם תימין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות