יותר טוב מסוכריות: בטטה מקורמלת עם תימין

מתכון משגע לבטטה מקורמלת עם טימין עם הסוכר החום של טרוביה שיוצר קרמל מתוק שעוטף את הבטטות שנשארות רכות מבפנים כמו סוכריות מתוקות וטעימות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
    מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. צילום: אפיק גבאי
    מערבבים את כל המרכיבים. צילום: אפיק גבאי

    מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. צילום: אפיק גבאי
    מערבבים את כל המרכיבים עם הבטטות. צילום: אפיק גבאי

  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. אופים כ-50 דק’. הבטטות יוצאות מקורמלות מבחוץ אך רכות מבפנים.

    בטטה מקורמלת עם טימין. צילום: אפיק גבאי
    בטטה מקורמלת עם טימין. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 34.9 קק״ל 558.0 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 89.6 גרם
שומן 1.8 גרם 28.5 גרם
נתרן 49.8 מ״ג 797.3 מ״ג
חלבון 0.4 גרם 5.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 6.0 מ״ג 95.3 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
אשלגן 44.0 מ״ג 704.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody