כדורי בשר בזיגוג קוריאני ושומשום ווסאבי
כשאין יותר רעיונות ומתחשק לבשל משהו חדש ומסקרן - זה הפתרון. כדורי בשר בזיגוג קוריאני של רטבים אסייתיים וריבת משמש, ובתיבול שומשום ווסאבי
כשאין יותר רעיונות ומתחשק לבשל משהו חדש ומסקרן - זה הפתרון. כדורי בשר בזיגוג קוריאני של רטבים אסייתיים וריבת משמש, ובתיבול שומשום ווסאבי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 914.6 קק״ל 3658.2 קק״לפחמימות 33.6 גרם 134.5 גרםשומן 72.2 גרם 288.7 גרםנתרן 1198.9 מ״ג 4795.5 מ״גחלבון 36.1 גרם 144.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרםשומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרםכולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״גסידן 54.1 מ״ג 216.4 מ״גברזל 4.2 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 461.0 מ״ג 1844.2 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 33.1 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה
-
קלוריות915
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 914.6 קק״ל 3658.2 קק״לפחמימות 33.6 גרם 134.5 גרםשומן 72.2 גרם 288.7 גרםנתרן 1198.9 מ״ג 4795.5 מ״גחלבון 36.1 גרם 144.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרםשומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרםכולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״גסידן 54.1 מ״ג 216.4 מ״גברזל 4.2 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 461.0 מ״ג 1844.2 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 33.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 915 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי בשר
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 ביצה L
-
1/2 כוס פירורי פנקומזרח מערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל לבן טחון
טיגון
-
1 כוס שמן קנולה
זיגוג
-
1/3 כוס ריבת משמשחלקה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 1/2 כפות חומץ אורזמזרח מערב
-
1 1/2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערבאו לפי הטעם
הגשה
-
חופן בצל ירוקקצוץ
-
חופן שומשום בטעם ווסאבימזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את כדורי הבשר: מערבבים בקערה את כל המרכיבים, לתערובת אחידה.
- יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומסדרים אותן על מגש.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים.
- מעבירים את הקציצות המטוגנות לתבנית אפייה ואופים בתנור במשך כ-10 דקות.
- מכינים את הזיגוג: מבשלים את כל המרכיבים בסיר קטן במשך כ-5 דקות עד שהזיגוג מתחיל להסמיך.
- מוציאים את הקציצות מהתנור, מברישים בנדיבות בזיגוג, מפזרים בצל ירוק ושומשום בטעם ווסאבי ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את כדורי הבשר: מערבבים בקערה את כל המרכיבים, לתערובת אחידה.
- יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומסדרים אותן על מגש.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים.
- מעבירים את הקציצות המטוגנות לתבנית אפייה ואופים בתנור במשך כ-10 דקות.
- מכינים את הזיגוג: מבשלים את כל המרכיבים בסיר קטן במשך כ-5 דקות עד שהזיגוג מתחיל להסמיך.
- מוציאים את הקציצות מהתנור, מברישים בנדיבות בזיגוג, מפזרים בצל ירוק ושומשום בטעם ווסאבי ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר לשים ריבת תות במקום משמש?
היי שרה, עדיף ריבה חמצמצה, ותות יהיה כנראה מתוק מדי. בהצלחה!
האם ניתן להשתמש בריבה אחרת?
עדיף בריבה חמצמצה, ומשמש מתאים פה בדיוק 🙂