כדורי בשר בזיגוג קוריאני ושומשום ווסאבי

כשאין יותר רעיונות ומתחשק לבשל משהו חדש ומסקרן - זה הפתרון. כדורי בשר בזיגוג קוריאני של רטבים אסייתיים וריבת משמש, ובתיבול שומשום ווסאבי
כשאין יותר רעיונות ומתחשק לבשל משהו חדש ומסקרן - זה הפתרון. כדורי בשר בזיגוג קוריאני של רטבים אסייתיים וריבת משמש, ובתיבול שומשום ווסאבי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    915
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 914.6 קק״ל 3658.2 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 134.5 גרם
    שומן 72.2 גרם 288.7 גרם
    נתרן 1198.9 מ״ג 4795.5 מ״ג
    חלבון 36.1 גרם 144.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 54.1 מ״ג 216.4 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 461.0 מ״ג 1844.2 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 33.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    915
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 914.6 קק״ל 3658.2 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 134.5 גרם
    שומן 72.2 גרם 288.7 גרם
    נתרן 1198.9 מ״ג 4795.5 מ״ג
    חלבון 36.1 גרם 144.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 54.1 מ״ג 216.4 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 461.0 מ״ג 1844.2 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 33.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כדורי בשר

טיגון

זיגוג

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.

    כדורי בשר בזיגוג קוריאני 1
    מכינים את הזיגוג ומסמיכים אותו

  2. מכינים את כדורי הבשר: מערבבים בקערה את כל המרכיבים, לתערובת אחידה.
  3. יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומסדרים אותן על מגש.
  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים.

    כדורי בשר בזיגוג קוריאני 3
    מפזרים בצל ירוק על הקציצות המזוגגות

  5. מעבירים את הקציצות המטוגנות לתבנית אפייה ואופים בתנור במשך כ-10 דקות.
  6. מכינים את הזיגוג: מבשלים את כל המרכיבים בסיר קטן במשך כ-5 דקות עד שהזיגוג מתחיל להסמיך.
  7. מוציאים את הקציצות מהתנור, מברישים בנדיבות בזיגוג, מפזרים בצל ירוק ושומשום בטעם ווסאבי ומגישים מיד.

    כדורי בשר בזיגוג קוריאני 5
    כדורי בשר בזיגוג קוריאני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי בשר בזיגוג קוריאני ושומשום ווסאבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שרקי לוי

    אפשר לשים ריבת תות במקום משמש?

      Avatar
      Foody team

      היי שרה, עדיף ריבה חמצמצה, ותות יהיה כנראה מתוק מדי. בהצלחה!

    Avatar
    Limor CR

    האם ניתן להשתמש בריבה אחרת?

      Avatar
      Foody team

      עדיף בריבה חמצמצה, ומשמש מתאים פה בדיוק 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות