כדורי עוף אסיאתיים בציפוי פיסטוק של אהרוני

השף אהרוני מלמד להכין כדורי עוף אסיאתיים בציפוי פיסטוק - שחומים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, עם רוטב טבילה משגע
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: טוחנים גס את הפיסטוק בכוס של בלנדר מוט (או במעבד מזון). מעבירים לצלחת שטוחה.
  2. קולפים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר.
  3. מניחים את העוף, הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה במעבד המזון וטוחנים לקבלת מחית.
  4. מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר רכיבי הכדורים מלבד הפיסטוקים הקצוצים והשמן לטיגון. לשים עד לפיזור אחיד של הרכיבים בתערובת.
  5. צרים מהתערובת כדורים קטנים ומצפים בפיסטוקים קצוצים.
  6. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכדורים עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
  7. מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר.
  8. קוצצים דק את הבצל הירוק.
  9. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. מגישים לצד כדורי העוף.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 157.0 קק״ל 1883.9 קק״ל
פחמימות 8.9 גרם 106.7 גרם
שומן 7.8 גרם 93.5 גרם
נתרן 927.6 מ״ג 11131.3 מ״ג
חלבון 13.7 גרם 164.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.5 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 9.2 גרם
כולסטרול 21.2 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 25.9 מ״ג 310.7 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״ג
אשלגן 196.1 מ״ג 2352.9 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody