ארוחת שאריות מפוארת – כדורי פירה מטוגנים שילדים אוהבים

את המנה הזו הילדים שלכם לא יפסיקו לאכול - כדורי פירה מטוגנים מצופים בפירורי לחם, קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים, שכיף לנשנש עם קטשופ ומיונז
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

כדורים

אופן הכנה

  1. שמים את החלבון בקערית ומקציפים בעזרת מזלג או מטרפה. מכינים צלחת או קערה עם פירורי הלחם.
  2. מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שהם רכים. מועכים לפירה ללא גושים. מוסיפים את החלמון והחמאה ומערבבים.
  3. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים שוב. אם רוצים, מוסיפים פלפל שחור ועשבי תיבול יבשים.
  4. מחממים את השמן במחבת עמוקה.
  5. בעזרת הידיים מכדררים כדורי פירה, טובלים אותם בחלבון ואחרי זה בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מגישים בצלחות ילדים מושלמות כאלה עם קטשופ או כל רוטב אחר, למשל פסטו, טחינה, אלף האיים וכו’.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 473.5 קק״ל 4735.5 קק״ל
פחמימות 3.5 גרם 35.4 גרם
שומן 51.8 גרם 517.6 גרם
נתרן 332.0 מ״ג 3319.9 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 13.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 60.7 גרם
כולסטרול 24.3 מ״ג 243.1 מ״ג
סידן 3.8 מ״ג 37.5 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 16.2 מ״ג 162.0 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    ממיי

    היי עשיתי לפי הוידיאו במיחוש רק אחרי הבנתי את הרישור שמצורף.. הכנתי עם כל הביצה .. בגלל זה יכול להיות שיצא לי יותר מדי סמיך ולא הצלחתי לכדרר הכנתי כמות גדולה גם איזה 6 תפוחי אדמה ויחסית שמתי גם קמח כמה כפות כדי שיהיה לי לכדרר ולא הצליח זה בסדר יותר מדי קמח ? מה עוד להוסיף שזה יסתדר..? תודה מראש

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody