כדורי פירה מטוגנים שילדים אוהבים

את המנה הזו הילדים שלכם לא יפסיקו לאכול - כדורי פירה מטוגנים מצופים בפירורי לחם, קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים, שכיף לנשנש עם קטשופ ומיונז
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

כדורים

אופן הכנה

  1. שמים את החלבון בקערית ומקציפים בעזרת מזלג. מכינים צלחת או קערה עם פירורי הלחם.
  2. מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שהם רכים. מועכים לפירה ללא גושים. מוסיפים את החלמון והחמאה ומערבבים.
  3. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים שוב. אם רוצים, מוסיפים פלפל שחור ועשבי תיבול יבשים.
  4. מחממים את השמן במחבת עמוקה.
  5. בעזרת הידיים מכדררים כדורי פירה, טובלים אותם בחלבון ואחרי זה בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מגישים עם קטשופ או כל רוטב אחר, למשל פסטו, טחינה, אלף האיים וכו’.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 473.5 קק״ל 4735.5 קק״ל
פחמימות 3.5 גרם 35.4 גרם
שומן 51.8 גרם 517.6 גרם
נתרן 332.0 מ״ג 3319.9 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 13.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 60.7 גרם
כולסטרול 24.3 מ״ג 243.1 מ״ג
סידן 3.8 מ״ג 37.5 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 16.2 מ״ג 162.0 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody