כוסות ספגטי עם כדורי בשר

ארוחה איטלקית שלמה בביס אחד מושלם! רחלי קרוט מכינה כוסות ספגטי עם כדורי בשר, טוויסט חדש ומקורי למנה האהובה שמתאים לאירוח או לארוחת צהריים שוברת שגרה
ארוחה איטלקית שלמה בביס אחד מושלם! רחלי קרוט מכינה כוסות ספגטי עם כדורי בשר, טוויסט חדש ומקורי למנה האהובה שמתאים לאירוח או לארוחת צהריים שוברת שגרה
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.1 קק״ל 2170.6 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 148.2 גרם
    שומן 11.3 גרם 112.5 גרם
    נתרן 459.6 מ״ג 4596.0 מ״ג
    חלבון 12.9 גרם 129.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 29.7 גרם
    כולסטרול 77.6 מ״ג 776.3 מ״ג
    סידן 17.8 מ״ג 177.5 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 156.2 מ״ג 1562.2 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 26.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.1 קק״ל 2170.6 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 148.2 גרם
    שומן 11.3 גרם 112.5 גרם
    נתרן 459.6 מ״ג 4596.0 מ״ג
    חלבון 12.9 גרם 129.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 29.7 גרם
    כולסטרול 77.6 מ״ג 776.3 מ״ג
    סידן 17.8 מ״ג 177.5 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 156.2 מ״ג 1562.2 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 26.7 מ״ג
    סגור

המנה האיטלקית האהובה מקבלת גרסה חדשה ומיוחדת שמתאימה לאירוח או לארוחת צהריים כשרוצים לשבור את השגרה. מה שמדהים במתכון הזה, שאין פה טיגון של כדורי הבשר וכל המיצים שבהם, שתמיד נשארים במחבת, מחלחלים פנימה לספגטי שסופג את כל הטעמים בזמן האפייה. בינהם גם של הרוטב ששומר על הבשר למעלה שלא יתייבש.

ארוחה שלמה בתוך ביס אחד שמכינים בקלי קלות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

כדורי בשר


אופן הכנה

  1. בסיר גדול מחממים הרבה מים וממליחים. מבשלים את הספגטי עד שהוא רך ומסננים.
  2. בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד ומערבבים את כל המצרכים של כדורי הבשר.
  3. מעבירים את הספגטי לקערה, מוסיפים 2 חלמונים ומערבבים.
  4. משמנים בעזרת תרסיס שמן את השקעים בתבנית ומניחים בפנים ספגטי כך שיגיעו עד 3/4 גובה.
  5. חוזרים על הפעולה עם שאר הספגטי עד שכל השקעים מלאים.
  6. מכדררים כדורים מהבשר ומניחים באמצע הספגטי. דוחפים מעט פנימה כדי שהספגטי יצמד לדפנות.
  7. מניחים מעל כל כדור בשר כף מרוטב העגבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהפסטה מתחילה לקבל צבע מעט זהוב למעלה.

 

המתכון בשיתוף רמי לוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כוסות ספגטי עם כדורי בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות