< רקע נינג'ה

כיסוני טאקו מטורטיה במילוי בשר

מנת אירוח קלילה ומעולה במכשיר אחד - כיסוני טאקו מטוגנים באוויר חם במילוי בשר עסיסי שמגישים עם רוטב סרירצ'ה
מנת אירוח קלילה ומעולה במכשיר אחד - כיסוני טאקו מטוגנים באוויר חם במילוי בשר עסיסי שמגישים עם רוטב סרירצ'ה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    245
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.9 קק״ל 1959.1 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 150.6 גרם
    שומן 11.0 גרם 87.8 גרם
    נתרן 293.5 מ״ג 2348.3 מ״ג
    חלבון 15.3 גרם 122.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.9 גרם
    כולסטרול 45.5 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 49.3 מ״ג 394.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 307.5 מ״ג 2460.0 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    245
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.9 קק״ל 1959.1 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 150.6 גרם
    שומן 11.0 גרם 87.8 גרם
    נתרן 293.5 מ״ג 2348.3 מ״ג
    חלבון 15.3 גרם 122.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.9 גרם
    כולסטרול 45.5 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 49.3 מ״ג 394.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 307.5 מ״ג 2460.0 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טורטיות

מילוי

תערובת קמח

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
  2. כשהסיר חם מוסיפים שמן, בצל קצוץ ושום ומטגנים היטב עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הבשר טחון וממשיכים לטגן 3-4 דקות.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות, עד שהבשר מוכן.
  5. מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
  6. בעזרת גלגלת פיצה חוצים את הטורטיות לשניים.
  7. מניחים חצי טורטייה על משטח עבודה עם החלק העגול כלפי מטה.
  8. מברישים את החלק החתוך של הטורטייה בבלילת הקמח והמים וסוגרים לכיס משולש. מחזיקים עד שקצוות הטורטייה נדבקים.
  9. פותחים את הכיס וממלאים אותו בבשר (לא ממלאים עד הסוף), מורחים את קצה הכיס שוב בבלילת הקמח והמים ומדביקים למשולש.
  10. מברישים כל כיסון בקצת שמן ומניחים כמה כיסונים בתוך סלסלת הטיגון של הנינג’ה.
  11. שמים את סלסלת הטיגון בנינג’ה בסמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית טיגון באוויר חם ל200 מעלות ל4 דקות.
  12. כשהכיסונים מוכנים מגישים עם סרירצ’ה או גוואקמולי ליד.
    כיסוני טאקו מטורטיה במילוי בשר2
    כיסוני טאקו מטורטיה במילוי בשר. צילום: חיה טבואדה

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות