כל כך רך שלא צריך סכין: צלי בקר משגע של מעין טרודל!

מתכון קל להכנה למנה מנצחת, מעין טרודל מביאה לכם את המתכון שלה לצלי בקר רך שאפילו לא צריך סכין לחתוך עם רוטב פטריות מפנק מעל בחמישה שלבים פשוטים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

רוטב פטריות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  2. צורבים את פרוסות הבשר על מחבת דקה מכל צד ומפזרים מלח ופלפל על שני הצדדים.
  3. מעבירים את הבשר לתבנית, מוסיפים כוס מים רותחים, מלח פלפל לפי הטעם, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי - עד שהבשר מתרכך.
  4. מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית, מוסיפים מרק פטריות של קנור וכוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 15-20 דק׳ עד שהרוטב מסמיך.
  5. מגישים את הבשר עם הרוטב מעליו, ניתן לפזר פטרוזיליה לקישוט. בתיאבון וחג שמח!
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 236.2 קק״ל 1416.9 קק״ל
פחמימות 5.4 גרם 32.7 גרם
סוכר 1.6 גרם 9.8 גרם
שומן 5.4 גרם 32.2 גרם
נתרן 978.0 מ״ג 5868.3 מ״ג
חלבון 26.5 גרם 159.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 5.4 מ״ג 32.3 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
אשלגן 30.0 מ״ג 180.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    כרמית סילוק

    אך וטעים שילוב מוצלח

    Avatar
    ניריתוש

    היי אני רואה שכן מכסים את התבנית וכתוב בתגובות שלא אשמח לדעת אם לכסות או לא…

      Avatar
      Foody Foody

      היי, סליחה על התגובה הקודמת. יש לכסות את תבנית הבשר בנייר אלומיניום לפני שמכניסים לתנור לאפייה של שעתיים וחצי. הוספנו גם במתכון, תודה רבה ובהצלחה.

      Avatar
      גילה פינקלשטיין

      צלי מספר 5 הכוונה לצלי קפוא או טרי?

      Avatar
      Foody Foody

      רצוי בשר טרי אבל אם יש בבית קפוא, אפשר להפשיר לילה במקרר ואז להכין. בהצלחה (:

הצג עוד