כמו במסעדות: אטריות ביצים מוקפצות עם רוטב סויה משגע

אטריות ביצים ברוטב סויה בועט - כל מה שצריך בשביל המתכון הזה, זה רבע שעת עבודה, תיאבון ומספר חומרי גלם בסיסיים!
אטריות ביצים ברוטב סויה בועט - כל מה שצריך בשביל המתכון הזה, זה רבע שעת עבודה, תיאבון ומספר חומרי גלם בסיסיים!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    527
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 526.9 קק״ל 1053.7 קק״ל
    פחמימות 54.0 גרם 107.9 גרם
    שומן 32.1 גרם 64.1 גרם
    נתרן 245.4 מ״ג 490.8 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 12.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 44.5 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 73.9 מ״ג 147.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    527
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 526.9 קק״ל 1053.7 קק״ל
    פחמימות 54.0 גרם 107.9 גרם
    שומן 32.1 גרם 64.1 גרם
    נתרן 245.4 מ״ג 490.8 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 12.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 44.5 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 73.9 מ״ג 147.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

המטבח האסיאתי ידוע באיזון הטעמים המעולה שלו, הפעם ליאור קליין מביאה לכם מנה שמשלבת באופן מושלם את הטעם המתוק, המלוח והחריף. מתכון מהיר לאטריות ביצים מוקפצות עם ירקות ורוטב סויה מהמם שכולל בתוכו שני רטבי סויה איכותיים ביותר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות: מכינים את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה.
  3. מטגנים במחבת את הבצל הירוק ומשאירים חופן בצד לסוף הבישול. מוסיפים את הגזר, השום והצ’ילי וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את האטריות המוכנות והרוטב. ממשיכים לבשל במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב עם כף עץ, עד שהרוטב מעט מתאדה והאטריות מעט מתקרמלות ומקבלות צבע כהה.
  5. מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק הנותר, מערבבים, ממשיכים לבשל כדקה נוספת ומגישים.
אטריות סויה מזרח מערב1
אטריות ביצים מוקפצות ברוטב סויה וירקות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו במסעדות: אטריות ביצים מוקפצות עם רוטב סויה משגע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות