רקע יטבתה

פשטידת בצל מושלמת – כמו בצרפת! ווי ווי

מתכון מנצח וקל להכנה של פשטידת בצל מושלמת עם גבינת עיזים, השילוב הכל כך טעים של המתיקות של הבצל והחמיצות של הגבינות יוצר תענוג צרוף
מתכון מנצח וקל להכנה של פשטידת בצל מושלמת עם גבינת עיזים, השילוב הכל כך טעים של המתיקות של הבצל והחמיצות של הגבינות יוצר תענוג צרוף
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 4]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3882
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3882.3 קק״ל 3882.3 קק״ל
    פחמימות 439.5 גרם 439.5 גרם
    שומן 221.0 גרם 221.0 גרם
    נתרן 6280.1 מ״ג 6280.1 מ״ג
    חלבון 105.7 גרם 105.7 גרם
    סיבים תזונתיים 26.2 גרם 26.2 גרם
    שומן רווי 102.4 גרם 102.4 גרם
    כולסטרול 1730.0 מ״ג 1730.0 מ״ג
    סידן 1051.8 מ״ג 1051.8 מ״ג
    ברזל 14.0 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 2913.2 מ״ג 2913.2 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3882
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3882.3 קק״ל 3882.3 קק״ל
    פחמימות 439.5 גרם 439.5 גרם
    שומן 221.0 גרם 221.0 גרם
    נתרן 6280.1 מ״ג 6280.1 מ״ג
    חלבון 105.7 גרם 105.7 גרם
    סיבים תזונתיים 26.2 גרם 26.2 גרם
    שומן רווי 102.4 גרם 102.4 גרם
    כולסטרול 1730.0 מ״ג 1730.0 מ״ג
    סידן 1051.8 מ״ג 1051.8 מ״ג
    ברזל 14.0 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 2913.2 מ״ג 2913.2 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור

לא משנה אם תקראו לו טארט, קיש או פשטידת בצל, העיקר שתנסו להכין ותתאהבו. מתכון פשוט של פשטידת בצל עם גבינת עיזים, שאולי נראית תמימה, אבל בשבילנו היא מספר אחת בעולם הפשטידות. פשטידת בצל, הגיעה אלינו מהמטבח הצרפתי, היא מתאימה לארוחת צהריים, ערב או לפיקניק ומשלבת ריחות וטעמים נפלאים

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית


אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: שניר גואטה
מכינים את המרכיבים. בקרוב תהיו פשטידת בצל. צילום: שניר גואטה

 

  1. מכינים בצק פשטידת בצל: בקערת המיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה עם הקמח, המלח, החלמון והמים עד שהחומרים מתאחדים לבצק.
  2. מוציאים מהקערה ולשים עוד קצת בידיים. מכניסים למקרר לכחצי שעה.
  3. מקמחים מעט את משטח העבודה, מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית. מרפדים את תחתית התבנית והדפנות בבצק (מהדקים היטב עם הידיים, הבצק לא צריך להיות עבה). מחזירים למקרר עד שמסיימים להכין את המלית.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  5. מכינים מלית פשטידת בצל: במחבת גדולה מחממים את שמן הזית והחמאה עד המסה.
  6. מוסיפים את הבצל, הכרישה והסוכר. מקפיצים יחד ומטגנים כרבע שעה, עד שהבצל מזהיב ומתקרמל.
  7. מסננים את הבצל מהמחבת מהנוזלים ומעבירים לקערה.
  8. מוסיפים לבצל המטוגן את השמנת המתוקה, המלח, האגוז המוסקט, הקמח התופח והביצים ומערבבים היטב.
  9. מוסיפים את הגבינות ומערבבים לתערובת אחידה.
  10. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקרר, מוזגים לתוכה את מלית הבצל מהקערה ומכניסים לתנור ל-45 דקות (עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה יפה מלמעלה)."<yoastmark
    בתיאבון! צילום: שניר גואטה
    פשטידה דוגמנית. בתיאבון! צילום: שניר גואטה

     

    לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת בצל מושלמת – כמו בצרפת! ווי ווי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    ‪Shiran Sorani Shlam

    היי, אין צורך באפיה עיוורת?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא. בתיאבון!

      Avatar
      Foody team

      אפשר והיא נשמרת עד חודש

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות