כנפיים עם הום פרייז

תמיד כשאומרים לנו כנפיים והום פרייז אנחנו מיד מפשילים שרוולים ומתחילים במלאכת האכילה. במינימום שמן, המתכון הזה הולך להיות חלק מהשגרה השבועית שלכם בבית!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

כנפיים

הום פרייז

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הכנפיים: מחממים את הסיר לתכנית גריל בטמפרטורת HIGH. כאשר הסיר מתחמם מניחים את הכנפיים וסוגרים לבישול למשך 5 דקות.
  2. הופכים את הכנפיים ומבשלים עוד 5 דקות.
  3. מורחים מרוטב הצ’ילי על כל כנף ומבשלים 5 דקות נוספות, הופכים ומורחים גם מהצד השני. מבשלים עוד 3 דקות נוספות.

    כנפיים הום פרייז (צילום: אפיק גבאי)
    כנפיים הום פרייז (צילום: אפיק גבאי)

  4. יש לאפשר לכנפיים לנוח כ-5 דקות לפני האכילה.
  5. מכינים את ההום פרייז: חותכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם השמן והמלח.
  6. מחממים את הסיר ל200 מעלות AIR FRAY וכשהסיר מתחמם מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים כ25-20 דקות עד הזהבה.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את רוטב הצ’ילי המתוק/חריף עם קרם הקוקוס, השום והמלח. מניחים את קערית הרוטב בסלסילת סיר הצלייה כ-5 דקות לפני שתפוחי האדמה מוכנים.

    כנפיים הום פרייז (צילום: אפיק גבאי)
    מכינים את תפוחי האדמה (צילום: אפיק גבאי)

  8. כאשר תפוחי האדמה מוכנים שופכים את הרוטב מעליהם ומגישים.

    כנפיים הום פרייז (צילום: אפיק גבאי)
    מוזגים את הרוטב על תפוחי האדמה (צילום: אפיק גבאי)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 598.0 קק״ל 2391.9 קק״ל
פחמימות 16.5 גרם 66.2 גרם
שומן 39.1 גרם 156.3 גרם
נתרן 1947.5 מ״ג 7790.0 מ״ג
חלבון 44.2 גרם 176.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 13.7 גרם 54.7 גרם
כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
סידן 37.4 מ״ג 149.8 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
אשלגן 521.1 מ״ג 2084.4 מ״ג
אבץ 3.2 מ״ג 12.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody