עוף טוב - מהמשק לצלחת

כנפי עוף בקרמל חריף שלא תוכלו להפסיק לנשנש

יש היום משחק ואתם מתלבטים מה לאכול? אודי ואושר מכינים כנפי עוף בקרמל חריף שאי אפשר להפסיק לאכול. תתכוננו להתמכר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את כנפי העוף לחצאים. פורסים דק את הג’ינג’ר והשום. קוצצים את הבצל הירוק. קולים את השומשום כ-2-3 דקות על מחבת יבשה.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. יוצקים לסיר את המים והסוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה עד שמתקבל צבע חום בהיר (לא לערבב עם כף!). מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת צבע חום עמוק.
  4. מערבבים בקערה את שאר המצרכים.
  5. מאחדים את תכולת הקערה, הסירופ והכנפיים, מערבבים בעזרת כף עץ ומעבירים לתבנית.
  6. מכסים בנייר כסף וצולים במשך 20 דקות. מערבבים מדי פעם (ניתן להוסיף 1-2 כפות מים לפי כמות הנוזלים). מסירים את נייר הכסף ומשחימים תחת הגריל של התנור.
  7. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק והשומשום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 675.3 קק״ל 2701.2 קק״ל
פחמימות 35.9 גרם 143.7 גרם
שומן 39.2 גרם 156.8 גרם
נתרן 1203.7 מ״ג 4814.8 מ״ג
חלבון 48.1 גרם 192.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
שומן רווי 10.9 גרם 43.6 גרם
כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
סידן 66.6 מ״ג 266.4 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 13.0 מ״ג
אשלגן 943.9 מ״ג 3775.8 מ״ג
אבץ 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar