סיניה כרובית – כרובית אפויה ברוטב טחינה 

מחפשים תוספת מפתיעה לארוחה הבאה שלכם? זהר לוסטיגר-בשן מכינה כרובית אפויה ברוטב טחינה סמיך שכיף לאכול לצד מנה בשרית או חלבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע.

    מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע. צילום: אפיק גבאי
    מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע. צילום: אפיק גבאי

  3. משמנים תבנית באמצעות תרסיס שמן קנולה ומניחים בה את פרחי הכרובית.
  4. מערבבים את כל חומרי הרוטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ויוצקים על הכרובית.
  5. אופים בתנור החם כ-40 דקות.

צילום: אפיק גבאי

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 427.3 קק״ל 1709.0 קק״ל
פחמימות 5.4 גרם 21.7 גרם
שומן 36.2 גרם 144.8 גרם
נתרן 22.5 מ״ג 90.2 מ״ג
חלבון 16.8 גרם 67.2 גרם
סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 24.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 15.8 מ״ג 63.0 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
אשלגן 183.6 מ״ג 734.3 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody