-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.2 קק״ל 924.6 קק״לפחמימות 35.8 גרם 107.5 גרםשומן 14.3 גרם 42.8 גרםנתרן 888.2 מ״ג 2664.5 מ״גחלבון 11.4 גרם 34.3 גרםסיבים תזונתיים 12.1 גרם 36.4 גרםשומן רווי 8.7 גרם 26.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 148.4 מ״ג 445.1 מ״גברזל 4.6 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 1714.0 מ״ג 5142.1 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות308
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.2 קק״ל 924.6 קק״לפחמימות 35.8 גרם 107.5 גרםשומן 14.3 גרם 42.8 גרםנתרן 888.2 מ״ג 2664.5 מ״גחלבון 11.4 גרם 34.3 גרםסיבים תזונתיים 12.1 גרם 36.4 גרםשומן רווי 8.7 גרם 26.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 148.4 מ״ג 445.1 מ״גברזל 4.6 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 1714.0 מ״ג 5142.1 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 308 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן קנולה
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ (אופציונלי)
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 1/2 כפיות גאראם מסאלה
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפהאו לפי הטעם
-
1/2 כפית כמון טחון
-
2 כפות מים
-
1קופסת שימורים או 400 מ"ל עגבניות מרוסקות
-
1 כף סירופ מייפלטבעי
-
1 כרובית בינונית
-
1/2כוס או 120 מ"ל קרם קוקוסאו שמנת צמחית לבישול
הגשה
-
קצוצה
אופן הכנה
- חותכים את הכרובית לפרחים גדולים יחסית, כדי שישמרו על צורתם בבישול.
- לוחצים על תכניתבישול / צריבה במכשיר הסמארט ליד ומחממים אותו במשך 7 דקות.
- מוסיפים לסיר את השמן ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתחילים להתרכך ולהזהיב.
- מוסיפים את כל התבלינים והמים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המייפל ופרחי הכרובית ומערבבים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה-SEAL סגור ומכוונים את הזמן ל-2 דקות.
- לוקח למכשיר כ-10 דקות להגיע למצב סיר לחץ ולאחר מכן נדרש בישול של 2 דקות.
- אחרי סיום התכנית מחכים דקה, משחררים את האדים דרך השסתום ופותחים את מכסה הסיר.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
- מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים מיד עם אורז.
אופן הכנה
- חותכים את הכרובית לפרחים גדולים יחסית, כדי שישמרו על צורתם בבישול.
- לוחצים על תכניתבישול / צריבה במכשיר הסמארט ליד ומחממים אותו במשך 7 דקות.
- מוסיפים לסיר את השמן ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתחילים להתרכך ולהזהיב.
- מוסיפים את כל התבלינים והמים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המייפל ופרחי הכרובית ומערבבים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה-SEAL סגור ומכוונים את הזמן ל-2 דקות.
- לוקח למכשיר כ-10 דקות להגיע למצב סיר לחץ ולאחר מכן נדרש בישול של 2 דקות.
- אחרי סיום התכנית מחכים דקה, משחררים את האדים דרך השסתום ופותחים את מכסה הסיר.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
- מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים מיד עם אורז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
חימום סיר נינג’ה עם מחסה פתוח או סגור?
החימום עם סיר סגור (סעיף 1), ואז עם סיר פתוח עד סוף סעיף 5.
איך מבשלים כשאין סיר נינג’ה?
היי ליזי, המתכון הזה מותאם לסיר הנינג’ה, יש מתכונים רבים באתר של כרובית, מוזמנת לכתוב “כרובית” בשורת החיפוש ולמצוא את המתכון שמתאים לך 🙂