< רקע נינג'ה

כרובית טיקה מסאלה טבעונית

הגרסה הטבעונית לאחת המנות הכי אהובות בעולם מהמטבח ההודי! כרובית טיקה מסאלה עם קרם קוקוס ותבלינים משגעים מוגשת עם אורז וקשיו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרובית לפרחים גדולים יחסית, כדי שישמרו על צורתם בבישול.

    כרובית טיקה מסאלה 3
    מסדרים את כל המצרכים

  2. לוחצים על הכפתור בישול / צריבה בסיר הנינג’ה ומחממים אותו במשך 7 דקות.
  3. מוסיפים לסיר את השמן ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתחילים להתרכך ולהזהיב.
  4. מוסיפים את כל התבלינים והמים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
  5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המייפל ופרחי הכרובית ומערבבים.
  6. סוגרים את המכסה, מוודאים שהשסתום נמצא במצב SEAL, לוחצים על הכפתור סיר לחץ ומכוונים את הזמן ל-2 דקות.
  7. לוקח למכשיר כ-10 דקות להגיע למצב סיר לחץ ולאחר מכן נדרש בישול של 2 דקות.
  8. אחרי סיום התכנית מחכים דקה, משחררים את האדים דרך השסתום ופותחים את מכסה הסיר.
  9. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
  10. מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים מיד עם אורז.
    כרובית טיקה מסאלה 2
    מגישים עם אורז לבן ומפזרים כוסברה וקשיו
    כרובית טיקה מסאלה 4
    טיקה מסאלה לא מהעולם הזה! צילום: אולגה טוכשר

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 273.4 קק״ל 820.3 קק״ל
פחמימות 36.1 גרם 108.2 גרם
שומן 13.7 גרם 41.0 גרם
נתרן 1047.0 מ״ג 3140.9 מ״ג
חלבון 7.8 גרם 23.3 גרם
סיבים תזונתיים 8.8 גרם 26.3 גרם
שומן רווי 8.4 גרם 25.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 145.3 מ״ג 435.8 מ״ג
ברזל 6.2 מ״ג 18.7 מ״ג
אשלגן 1425.2 מ״ג 4275.6 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar