כרובית מטוגנת ופריכה
מכירים כרובית מטוגנת של ברים? שאי אפשר להפסיק לאכול אותה כי היא כל כך פריכה ועסיסית? אז הנה מתכון לאחת כזאת שלסאונד שלה לא תוכלו להישאר אדישים
מכירים כרובית מטוגנת של ברים? שאי אפשר להפסיק לאכול אותה כי היא כל כך פריכה ועסיסית? אז הנה מתכון לאחת כזאת שלסאונד שלה לא תוכלו להישאר אדישים
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 533.4 קק״ל 2133.5 קק״לפחמימות 89.4 גרם 357.4 גרםשומן 7.8 גרם 31.2 גרםנתרן 1358.5 מ״ג 5433.9 מ״גחלבון 23.3 גרם 93.4 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.2 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.4 גרםכולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״גסידן 124.5 מ״ג 498.1 מ״גברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 1335.8 מ״ג 5343.1 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות533
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 533.4 קק״ל 2133.5 קק״לפחמימות 89.4 גרם 357.4 גרםשומן 7.8 גרם 31.2 גרםנתרן 1358.5 מ״ג 5433.9 מ״גחלבון 23.3 גרם 93.4 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.2 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.4 גרםכולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״גסידן 124.5 מ״ג 498.1 מ״גברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 1335.8 מ״ג 5343.1 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 533 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כרובית
-
1 כרובית גדולה
ציפוי
-
3 ביצים M
-
1 כפית גדושה חרדל דיז’ון
-
2 כפיות מיונז
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כוס קמח לבן
-
2 כוסות פירורי פנקו
טיגון
-
לטיגון עמוק
הגשה
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
אופן הכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים ושוטפים היטב.
- בסיר גדול מביאים מים לרתיחה ומוסיפים את פרחי הכרובית.
- מבשלים למשך 10 דקות ומעבירים למסננת לצינון מלא.
- מניחים בקערה ביצים, חרדל, מיונז, מיץ לימון ומלח וטורפים עד איחוד.
- מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
- טובלים את פרחי הכרובית בקמח ומנערים את השאריות.
- מעבירים את הכרובית לתערובת הביצים ומצפים היטב.
- טובלים בפירורי הפאנקו ומטגנים בשמן העמוק עד להזהבה.
- מעבירים לצלחת מרופדת במגבות פלא סנו סושי.
- מגישים לצד רוטב צ׳ילי מתוק.
אופן הכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים ושוטפים היטב.
- בסיר גדול מביאים מים לרתיחה ומוסיפים את פרחי הכרובית.
- מבשלים למשך 10 דקות ומעבירים למסננת לצינון מלא.
- מניחים בקערה ביצים, חרדל, מיונז, מיץ לימון ומלח וטורפים עד איחוד.
- מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
- טובלים את פרחי הכרובית בקמח ומנערים את השאריות.
- מעבירים את הכרובית לתערובת הביצים ומצפים היטב.
- טובלים בפירורי הפאנקו ומטגנים בשמן העמוק עד להזהבה.
- מעבירים לצלחת מרופדת במגבות פלא סנו סושי.
- מגישים לצד רוטב צ׳ילי מתוק.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי. יש אפשרות לאפות אותם וחצאו קרנצים? תודה
היי נעמי, ניתן לאפות את הכרוביות ויצאו קראנצ’ים
נשמע מושלם, יש משהו שאפשר להחליף במקום המיונז
היי יעל, את יכולה לוותר על המיונז, הביצים גם יעשו את העבודה