עוף בגריל עם סלט עשבי תיבול

איך מכינים עוף ב-20 דקות? משה שגב עם מתכון משגע של עוף בגריל עם פטנט מיוחד - משתמשים בכרעי עוף ללא עצמות ונהנים מזמן בישול מהיר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחלצים את העצמות מהכרעיים בעזרת סכין חדה ומשטחים את כרעי העוף לסטייקים. לחלופין, מבקשים מהקצב כרעי עוף חצויות ללא עצמות.
  2. מתבלים את העוף בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
  3. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. מניחים את כרעי העוף עם העור כלפי מטה, וצולים היטב מצד אחד. כשהעור מזהיב, הופכים לצד השני וצולים עוד כ-3 דקות. לחלופין, אפשר לצלות את כרעי העוף על המנגל.
  4. מכינים את הסלט: קוצצים דק את עשבי התיבול.
  5. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. מגישים את העוף עם הסלט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 551.5 קק״ל 2205.8 קק״ל
פחמימות 2.0 גרם 7.9 גרם
שומן 36.2 גרם 144.8 גרם
נתרן 1998.9 מ״ג 7995.6 מ״ג
חלבון 53.0 גרם 211.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרם
שומן רווי 6.0 גרם 23.9 גרם
כולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״ג
סידן 60.6 מ״ג 242.3 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 14.9 מ״ג
אשלגן 668.2 מ״ג 2672.8 מ״ג
אבץ 5.7 מ״ג 22.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody