כרעי עוף בתנור ברוטב הדרים

ישראל אהרוני מכין עוף בתנור ברוטב הדרים, מנה קלאסית לאירוח משפחתי וגם סתם ליום חול. כדאי להגיש עם אורז לספיגת הרוטב הטעים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: קולפים את שיני השום ומועכים קלות.
  2. קוצצים דק את הג’ינג’ר.
  3. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  4. מוסיפים לרוטב את כרעי העוף ואת בצלי השאלוט ומערבבים היטב.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  6. מעבירים את העוף לתבנית האפייה ואופים בתנור החם 40 דקות. מדי פעם משקים את העוף בנוזלי הרוטב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 459.5 קק״ל 1837.8 קק״ל
פחמימות 46.6 גרם 186.4 גרם
שומן 14.4 גרם 57.5 גרם
נתרן 1251.8 מ״ג 5007.0 מ״ג
חלבון 51.9 גרם 207.7 גרם
סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
שומן רווי 7.1 גרם 28.5 גרם
כולסטרול 206.1 מ״ג 824.6 מ״ג
סידן 86.3 מ״ג 345.3 מ״ג
ברזל 8.2 מ״ג 32.9 מ״ג
אשלגן 898.2 מ״ג 3592.8 מ״ג
אבץ 9.5 מ״ג 37.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar