
לא מלכלכים כלים: קרפ שוקולד שמכינים בשקית
קרפ שוקולד מושחת, בא לכם? הנה מתכון לקרפ שוקולד מבלי ללכלך כלים, פשוט מכניסים את כל המרכיבים לתוך שקית, משקשקים, מטגנים וקוראים למשפחה לטרוף
קרפ שוקולד מושחת, בא לכם? הנה מתכון לקרפ שוקולד מבלי ללכלך כלים, פשוט מכניסים את כל המרכיבים לתוך שקית, משקשקים, מטגנים וקוראים למשפחה לטרוף
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.2 קק״ל 2282.0 קק״לפחמימות 19.5 גרם 233.9 גרםשומן 10.8 גרם 129.3 גרםנתרן 43.7 מ״ג 524.1 מ״גחלבון 4.7 גרם 56.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.8 גרםשומן רווי 4.3 גרם 51.8 גרםכולסטרול 51.2 מ״ג 614.4 מ״גסידן 34.6 מ״ג 414.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 120.7 מ״ג 1448.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות190
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.2 קק״ל 2282.0 קק״לפחמימות 19.5 גרם 233.9 גרםשומן 10.8 גרם 129.3 גרםנתרן 43.7 מ״ג 524.1 מ״גחלבון 4.7 גרם 56.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.8 גרםשומן רווי 4.3 גרם 51.8 גרםכולסטרול 51.2 מ״ג 614.4 מ״גסידן 34.6 מ״ג 414.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 120.7 מ״ג 1448.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.4 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 190 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים


קרפים
גנאש
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%

אופן הכנה
- מכניסים את כל המצרכים לתוך שקית זיפלוק גדולה.
מכניסים את הכל לשקית זיפלוק. צילום: שירן מתיתיהו - משקשקים את השקית היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מכינים גנאש: מחממים את המרכיבים כדקה במיקרוגל ומערבבים לאיחוד.
- מחממים מחבת עם מעט שמן, פותחים את השקית ושופכים מהבלילה למחבת החמה.
מהשקית הישר למחבת. צילום: שירן מתיתיהו - מטים את המחבת עד שכולה עטופה בבלילת הקרפ ומטגנים עד שהתערובת יבשה בחלקה העליון.
- הופכים את הקרפ ונותנים לו עוד דקה במחבת.
- נותנים לקרפ להתקרר ואז מורחים בגנאש או בממרח אחר שאוהבים ומגלגלים.
מורחים בממרח שאוהבים. צילום: שירן מתיתיהו - מניחים בערימה.
קרפ שוקו בשקית. צילום: שירן מתיתיהו
אופן הכנה
- מכניסים את כל המצרכים לתוך שקית זיפלוק גדולה.
- משקשקים את השקית היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מכינים גנאש: מחממים את המרכיבים כדקה במיקרוגל ומערבבים לאיחוד.
- מחממים מחבת עם מעט שמן, פותחים את השקית ושופכים מהבלילה למחבת החמה.
- מטים את המחבת עד שכולה עטופה בבלילת הקרפ ומטגנים עד שהתערובת יבשה בחלקה העליון.
- הופכים את הקרפ ונותנים לו עוד דקה במחבת.
- נותנים לקרפ להתקרר ואז מורחים בגנאש או בממרח אחר שאוהבים ומגלגלים.
- מניחים בערימה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן