לא מלכלכים כלים: קרפ שוקולד שמכינים בשקית

קרפ שוקולד מושחת, בא לכם? הנה מתכון לקרפ שוקולד מבלי ללכלך כלים, פשוט מכניסים את כל המרכיבים לתוך שקית, משקשקים, מטגנים וקוראים למשפחה לטרוף
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המצרכים לתוך שקית זיפלוק גדולה.

    מכניסים את הכל לשקית זיפלוק. צילום: שירן מתיתיהו
    מכניסים את הכל לשקית זיפלוק. צילום: שירן מתיתיהו

  2. משקשקים את השקית היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. מכינים גנאש: מחממים את המרכיבים כדקה במיקרוגל ומערבבים לאיחוד.
  4. מחממים מחבת עם מעט שמן, פותחים את השקית ושופכים מהבלילה למחבת החמה.

    מהשקית הישר למחבת. צילום: שירן מתיתיהו
    מהשקית הישר למחבת. צילום: שירן מתיתיהו

  5. מטים את המחבת עד שכולה עטופה בבלילת הקרפ ומטגנים עד שהתערובת יבשה בחלקה העליון.
  6. הופכים את הקרפ ונותנים לו עוד דקה במחבת.
  7. נותנים לקרפ להתקרר ואז מורחים בגנאש או בממרח אחר שאוהבים ומגלגלים.

    מורחים בממרח שאוהבים. צילום: שירן מתיתיהו
    מורחים בממרח שאוהבים. צילום: שירן מתיתיהו

  8. מניחים בערימה.

    קרפ שוקו בשקית. צילום: שירן מתיתיהו
    קרפ שוקו בשקית. צילום: שירן מתיתיהו

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 182.5 קק״ל 2190.6 קק״ל
פחמימות 18.5 גרם 221.9 גרם
שומן 10.6 גרם 126.8 גרם
נתרן 41.0 מ״ג 492.5 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 51.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.4 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 51.2 גרם
כולסטרול 53.7 מ״ג 644.0 מ״ג
סידן 39.0 מ״ג 467.6 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 11.5 מ״ג
אשלגן 123.6 מ״ג 1483.0 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 7.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מעיין סלע

    אין לי מילים. גאונות!!!!!!