לא מפעילים תנור: עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה

מי אמר שחייבים להפעיל תנור כדי להכין ולאכול עוגה טעימה וקלה להכנה? ספיר דהן מביאה לנו מתכון משגע לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה הכי טעימה שתאכלו
מי אמר שחייבים להפעיל תנור כדי להכין ולאכול עוגה טעימה וקלה להכנה? ספיר דהן מביאה לנו מתכון משגע לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה הכי טעימה שתאכלו
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5266.0 קק״ל 5266.0 קק״ל
    פחמימות 293.6 גרם 293.6 גרם
    שומן 407.2 גרם 407.2 גרם
    נתרן 559.7 מ״ג 559.7 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 253.5 גרם 253.5 גרם
    כולסטרול 242.0 מ״ג 242.0 מ״ג
    סידן 350.1 מ״ג 350.1 מ״ג
    ברזל 16.1 מ״ג 16.1 מ״ג
    אשלגן 1472.7 מ״ג 1472.7 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5266.0 קק״ל 5266.0 קק״ל
    פחמימות 293.6 גרם 293.6 גרם
    שומן 407.2 גרם 407.2 גרם
    נתרן 559.7 מ״ג 559.7 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 253.5 גרם 253.5 גרם
    כולסטרול 242.0 מ״ג 242.0 מ״ג
    סידן 350.1 מ״ג 350.1 מ״ג
    ברזל 16.1 מ״ג 16.1 מ״ג
    אשלגן 1472.7 מ״ג 1472.7 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומניחים בצד עד לשימוש.
  2. מכינים את התחתית: ממיסים את החמאה במיקרו בפולסים קצרים.
  3. במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הביסקוויטים לאבקה, ומערבבים יחד עם החמאה המומסת.
  4. משטחים את התערובת על תחתית התבנית, ומכניסים למקפיא.
  5. מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה מלאה ומניחים בצד.
  6. בקערה נוספת, שמים גבינת שמנת ואבקת סוכר וטורפים לבלילה חלקה.

    בקערה נוספת, שמים גבינת שמנת ואבקת סוכר. צילום: ספיר דהן
    בקערה נוספת, שמים גבינת שמנת ואבקת סוכר. צילום: ספיר דהן

  7. מוסיפים את השוקולד שהמסנו אל בלילת גבינת השמנת וטורפים היטב.
  8. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, שמים שמנת מתוקה ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

    מקציפים עד לקבלת קרם יציב. צילום: ספיר דהן
    מקציפים עד לקבלת קרם יציב. צילום: ספיר דהן

  9. מעבירים חצי מכמות הקרם אל תערובת הגבינה ומקפלים. מוסיפים את החצי הנותר ומקפלים שוב עד לאיחוד.
  10. מוציאים את התבנית מהמקפיא, ושופכים את התערובת על התחתית.
  11. מיישרים ומכניסים למקרר למשך כשעה.
  12. מכינים את הגנאש: מניחים בקערה שוקולד חלב ושמנת מתוקה, ממיסים בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה מלאה (חשוב לערבב בין פולס לפולס).
  13. שופכים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר שוב למשך כשעתיים.
    שופכים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר. צילום: ספיר דהן
    שופכים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר. צילום: ספיר דהן
    עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה. צילום: ספיר דהן
    עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/

הערות

  • את העוגה שומרים במקרר כשהיא מכוסה היטב.
  • במידה והעוגה לא יציבה בעת החיתוך, ניתן להכניס אותה למקפיא למשך כ-20 דק' ואז לחתוך אותה כפי שרוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא מפעילים תנור: עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    מרב ארנשטיין

    האם ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד חלב או שוקולית או תחליף אחר? למי שאינו אוהב שוקולד מריר או שאז העוגה תצא מתוקה מידי

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להחליף את השוקולד מריר בשוקולד חלב.

    Avatar
    אילה הירש

    אני יכולה להשתמש בגבינה של 5%?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט. כדאי לנקז ממנה את הנוזלים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות