לא עוד טונה מקופסה: הכירו את קונפי הטונה הביתי!

אמלי פינק מבטיחה שלעולם לא תאכלו יותר "סתם" טונה מקופסת שימורים! קונפי של דג טונה, שמתבשל קצרות בשמן זית איכותי עם ליים, פלפל אנגלי, עלי דפנה ועלי קארי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

אתם וודאי מכירים את שימורי הטונה, בעיקר כאלה בשמן. אני דווקא בדרך כלל רוכשת את אלו שבמים, שהם הרבה פחות טעימים. אבל רגע! אני עושה את זה מסיבה טובה, אני עושה את זה, כדי שאוכל לשדך אותם לשמן זית איכותי ולא להסתפק בשמן באיכות ירודה.

עוד דרך טובה לדאוג לאוכל שלי וגם לקצץ בהוצאות. אבל כל זה שולי בהחלט כשהלהיט ההיסטרי כאן הוא הטעם הפסיכי שתקבלו.

אני מבטיחה לכם שלא תאכלו לעולם שוב “סתם” שימורים. תשמעו לי.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המצרכים לקלחת בצורה של שכבות כשהעדיפות תהיה שהטונה מעל הכל.

    מכניסים את כל המצרכים לקלחת כשהטונה למעלה. צילום: אמלי פינק
    מכניסים את כל המצרכים לקלחת כשהטונה למעלה. צילום: אמלי פינק

  2. מכסים בשמן זית ומבשלים על אש קטנה למשך 15 דקות מרגע הבעבוע.
  3. התהליך ייקח סה”כ חצי שעה עד לקבלת התוצאה הסופית.
  4. מפוררים את הטונה בתוף קופסה מעוקרת, מכסים בשמן זית ושומרים במקרר.
  5. כל שנותר, הוא להכין כריך של השמחות!

    מכינים כריך מושלם! צילום: אמלי פינקמכינים כריך מושלם. צילום: אמלי פינק
    מכינים כריך מושלם! צילום: אמלי פינק

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1116.6 קק״ל 4466.4 קק״ל
פחמימות 2.8 גרם 11.0 גרם
שומן 125.1 גרם 500.5 גרם
נתרן 680.9 מ״ג 2723.6 מ״ג
חלבון 0.4 גרם 1.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.0 גרם
שומן רווי 17.5 גרם 70.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 10.4 מ״ג 41.8 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 67.6 מ״ג 270.5 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar