משק ויילר רקע

לא רק לקיץ: סלט ירוק מרענן עם חטיפי טופו מתובל קרנאצ’יים

פסטיבל של טעמים אצלכם בפה! סלט ירוק עם חסה, עגבניות שרי ובצל, שמעליו קוביות טופו בטעמי פסטו ועגבניות מיובשות
פסטיבל של טעמים אצלכם בפה! סלט ירוק עם חסה, עגבניות שרי ובצל, שמעליו קוביות טופו בטעמי פסטו ועגבניות מיובשות
  • לינור לבנטר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    272
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 271.7 קק״ל 1087.0 קק״ל
    פחמימות 16.7 גרם 66.8 גרם
    שומן 18.4 גרם 73.7 גרם
    נתרן 777.6 מ״ג 3110.4 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 34.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.6 מ״ג 18.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 101.4 מ״ג 405.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    272
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 271.7 קק״ל 1087.0 קק״ל
    פחמימות 16.7 גרם 66.8 גרם
    שומן 18.4 גרם 73.7 גרם
    נתרן 777.6 מ״ג 3110.4 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 34.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.6 מ״ג 18.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 101.4 מ״ג 405.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

ארוחת ערב או צהריים, קלה ומהירה להכנה, בריאה, משביעה וטעימה במיוחד! סלט ירוק מהמם עם ירקות טריים: חסה סלנובה, חסה לאליק, עגבניות שרי צבעוניות ובצל ירוק מתקתק, והדובדבן שבקצפת – קוביות קראנצ’יות של טופו חומוס בטעם עגבניות מיובשות ובטעם פסטו.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
לינור לבנטר
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. מכינים את הטופו: מוציאים את הטופו משקיות האריזה ומסננים מהנוזל שבשקית. פורסים אותו בעדינות לפרוסות בעובי חצי ס״מ.
  3. מניחים בתבנית נייר אפייה ומשמנים אותו קלות. שמים על נייר האפייה את פרוסות הטופו ומתיזים עליו מעט שמן.
  4. אופים את הטופו בתנור 20-25 דקות להזהבה קלה.
  5. מרכיבים את הסלט: מסדרים את עלי החסה, עגבניות השרי והבצל הסגול בקערה גדולה. חותכים את הטופו המוכן לקוביות ומוסיפים לקערה.
  6. מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב בצנצנת או קערה, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.
סלט ירוק עם טופו1
סלט ירוק עם טופו וירקות צבעוניים. צילום: לינור לבנטר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות