לזניה חלבית וחלומית במיוחד!

אוכל שילדים אוהבים - לזניה חלבית ועשירה של תמרה אהרוני ועומר מילר! שכבות של דפי פסטה, פרוסות עגבנייה טרייה, פרמז'ן ומוצרלה ורוטב עגבניות עם ריקוטה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. פורסים את העגבניות דק, כותשים את השום ושמים בקערה.
  3.  מוסיפים לקערה את הריקוטה, עגבניות מרוסקות של MUTTI, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  4.  מורחים על תחתית התבנית בעגבניות מרוסקות של MUTTI רק כדי להרטיב טיפונת, פורסים מעל דפי לזניה של דה צ’קו ומהדקים מעט לתבנית.
  5. יוצקים מעל דפי הלזניה רוטב ופלחי עגבניה, מפזרים מעל רוטב, פרמזן ומוצרלה מגורדת.
  6.  חוזרים על סדר הפעולות פעם נוספת או פעמיים : דפי לזניה, רוטב, ומסיימים בגבינה.
  7.  מכסים את התבנית בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר כסף כדי למנוע הדבקות ואופים כ-30 דק’.
  8. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות כ-10-15 דק’ דק נוספות עד שהגבינה מבעבעת וזהובה.

    לזניה חלבית. צילום: שניר גואטה
    לזניה חלבית. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 445.2 קק״ל 2671.4 קק״ל
פחמימות 36.3 גרם 217.7 גרם
שומן 23.4 גרם 140.6 גרם
נתרן 1302.8 מ״ג 7816.7 מ״ג
חלבון 23.4 גרם 140.3 גרם
סיבים תזונתיים 3.5 גרם 20.8 גרם
שומן רווי 9.8 גרם 58.8 גרם
כולסטרול 36.3 מ״ג 217.5 מ״ג
סידן 601.5 מ״ג 3608.7 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 10.1 מ״ג
אשלגן 515.8 מ״ג 3094.9 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 8.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    טלי אדוריים

    נראה כל כך קל להכנה מהסירטון תמרה את מסבירה ממש טוב

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody